IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Moje bi sme v triagalnik na 1h , ako e taka dvijenieto na sever triabva da prikluchi okolo 1.241.

Коментар

• Eliot

Момчета,аз съм на мнение,че трябва да оставя вълните на анализаторите.В много случаи,при този пазар,от година насам,повечето анализатори през ден си променят броенето и то,СЛЕД като пазара е направил по-голямо движение.
      Аз предпочитам да си гледам индикаторите и да избирам точния момент на влизане в дадена позиция.
      Не по-малко старание влагам,за да определя точния момент на добавяне и закриване на позицията.
      След преместване на стопа_в моята посока),спокойно влизам отново в други позиции,ако пазара ми го позволява.
      Сигналите,навреме идващи от индикаторите ми,за мен са най-важни.Това е.
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Eliot

Skakalec, по-съгласен не бих могъл да бъда Основното за мен е, че голямото пропадане е корекция и тепърва ще видим нови върхове.

Коментар

• Eliot

Systray, според мен вълните са страшно коварни. Трендлинията си е трендлиния и всеки я вижда еднакво. При вълните напротив, всеки си ги брои както сметне за добре. Освен това има нещо сбъркано в този абсолютен детерминизъм

Коментар

• Eliot

jj, вълни има на всички графика. Само са от различен порядък. Не съм специалист. Просто сега съм на такава вълна ))

Коментар

• GBPJPY do Skakalec

Зван, не можах да разбера дълъг ли ще влизаш от 203,50?

Коментар

• EUR/USD za Chikago

kakwi walni ima ? dni , 4asowe , polowin4asowi ...

Коментар

• EUR/USD za Chikago

Пореден, доколкото си спомням ти броеше вълни. Ето едно предположение: Дневна - намираме се в корективна 4-та вълна и по-точно в С на същата (4h). Основания ми дава формиран връх с доджи.
                  Както аз ги виждам нещата, се намираме в 3-та вълна на дългосрочно покачване на еврото. Това е показателно и за мнението ми за предстоящи стойности от 1.10 (не е вероятно).

Коментар

• GBPJPY do Skakalec

Zashto vlizash sega kato pravi po figura nagore nadolu prez den
                    Az lichno chakam da probie 203.50(kategorichno) i togava da vliaza za 5-6 figuri za po-dalag period

Коментар

• EUR/USD za Chikago

ne zawisi li koi w kakaw poriadak e ?

Коментар

• EUR/USD za Chikago

Мисля,че грешите.и днес,и утре сме надолу.

Коментар

• EUR/USD za Chikago

Az очаквам точно обратно - утре да сме около 1.22 и след новините пак нагоре.

Коментар

• GBPJPY

Дълъг съм от 202, стоп 201,35, цел 203,50/204

Коментар

• EUR/USD za Chikago

sled 40 min sme na 1.2383

Коментар

• EUR/USD za Chikago

Chikago, и на мен ми е интересно защо обърна платната??

Коментар

Working...
                                X