If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета,аз съм на мнение,че трябва да оставя вълните на анализаторите.В много случаи,при този пазар,от година насам,повечето анализатори през ден си променят броенето и то,СЛЕД като пазара е направил по-голямо движение.
Аз предпочитам да си гледам индикаторите и да избирам точния момент на влизане в дадена позиция.
Не по-малко старание влагам,за да определя точния момент на добавяне и закриване на позицията.
След преместване на стопа_в моята посока),спокойно влизам отново в други позиции,ако пазара ми го позволява.
Сигналите,навреме идващи от индикаторите ми,за мен са най-важни.Това е.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Systray, според мен вълните са страшно коварни. Трендлинията си е трендлиния и всеки я вижда еднакво. При вълните напротив, всеки си ги брои както сметне за добре. Освен това има нещо сбъркано в този абсолютен детерминизъм
Пореден, доколкото си спомням ти броеше вълни. Ето едно предположение: Дневна - намираме се в корективна 4-та вълна и по-точно в С на същата (4h). Основания ми дава формиран връх с доджи.
Както аз ги виждам нещата, се намираме в 3-та вълна на дългосрочно покачване на еврото. Това е показателно и за мнението ми за предстоящи стойности от 1.10 (не е вероятно).
Zashto vlizash sega kato pravi po figura nagore nadolu prez den
Az lichno chakam da probie 203.50(kategorichno) i togava da vliaza za 5-6 figuri za po-dalag period
Коментар