IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

az polzwam programka koiato za 3 meseca mi dawa 99% wqrna informacia i pri towa e FREE !!!

Коментар

• GBP/JPY

къс от 203,40

Коментар

• евро/$

ne znaq az govorq za Elliott Wave Analyser .

Коментар

• евро/$

Тъкмо това щях да напиша, newmeta.
          Elwave я инсталирах преди 3-4 дни и всеки нов анализ беше различен. В началото на седмицата сигурно отивахме към 1,92 при кабела, последния път като я пуснах резултатът беше 1,90 или 1,75 т.е едно голямо нищо

Коментар

• евро/$

различни програми са

Коментар

• евро/$

e ne e li edno i sa6to .Elliott Wave Analyser mi e napravilo pri instalaciqta direktoriq EWA 6.1

Коментар

• евро/$

Alex няма EWA 6.1 има ЕLWAVE 6.1

Коментар

• popski

Ne psuvai bre prostak! Shte te nzvergna ot klira i 4e ti obrasnem bradata i ako tova ne pomogne shte te obesim na sobstvenoto ti raso!!!

Коментар

• евро/$

ewa61i q smaknah ot Barakov.

Коментар

• евро/$

Alex, koя версия е EWA и откъде си я свали?

Коментар

• евро/$

da vi kaja ot dve sedmici se ma4a sas edna programka /elliott wave analyser/nqkolko pati q testvah vav kabela
                        i pozna.sega tazi programka mi kazva za eur/usd 4e 6te ide parvo do 1.25 ta moje i otgore ,pak 4ak togava 6te
                        se razhodi do 1.22..Ta vaprosa mi e nqkoi drug polzva li q ???da kaje mnenie.

Коментар

• евро/$

ami hubavo 4e sme na edno mnenie ve4e , ostava samo da e vqrnoto : )))

Коментар

• евро/$

Redaktora da ti eba maikata

Коментар

• евро/$

Нищо значимо не се е променило за два дена!
                              Просто ако кабела не е толкова силен еврото да е изпушило вече.
                              Но е видно че и силния кабел не помага така че имах надежда за малко по високи нива (1.25-6) и ако ги има ще продавам и там
                              но може и да не ги видим.
                              Това е.

Коментар

• евро/$

breiii kak za 2 dena se obrystat go6ini prognozi... tz tz tz daje ne e za vqrvane! ama aide da sa samo 2 meseca! posle vikam da po4nem da go kupuvame!

Коментар

Working...
                                X