IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $/e

Za hazartnia princip si absoluto prav,no malko hora go razbirat..Tova beche nau-toshnoto koeto proshetoh dhes..Leka nocht i spokoini sunichta !!

Коментар

• $/e

Na godishna ako ste obarnali vnimanie (grafica),parvata valna na pokachvane na eur ne e savsem iasno kade svarshva ,i moje da se broiat dve ,a moje i tri -imam v predvid che korekciata e malko neiasna ,no principno ne viarvam v teh.analiz -ybeden sam che pazara i razvitieto my sa na hazarten princip ,i sam za slabo eur i niski danaci i lixvi -te stimylirat ikonom razvitie ...

Коментар

• $/e

Grecho sumizpisal :iskam da kaja 1.2480-1.2515

Коментар

• евро/$

ОК.Сега те разбрах.

Коментар

• chicago

prochetoh posta che niama da pichesh,iza groznata slychka ,porednoto zaiajdane -iavno ima xora koito ne yvajavat svobodata si i tazi na drygite ,sposobni da se darjat vylgarno ,te predimno chetat tyk i si formirat mnenie za pazara ,na tova razchitat niamat sobstveno makar i pogreshno ...mislia che shte postapich pravilno ako prodaljish da pishesh tyk ..v protiven slychai vse edno si zatvoril gybeshta pozicia

Коментар

• $/e

Supertraider,nai mnogo da stigne 1.2480-2.2515 za sega --pone az moga tolkova da kaja.V vtornik chte si prolishi.

Коментар

• евро/$

Hari Potar i az bih iskal da e taka kato ti kazvach ,no NE..Tolkova hora me ubejdavaha za nivo 1.1...i.t.n./no za sega priatelu niama nikakvi tendencii v tazi posoka.Mnogo sum izmoren za da ti go obosnovavam .no ako izkach go pryemi ,ako ne --ne .Tova e tvoe rechenie..Az sum za silnoto evro po princip,no sega takava e situaciata.Pri men taka izliza,a az riadko grecha.

Коментар

• $/e

samo lipsata na US novini moje da obarne trenda...ybeden sam v istinnosta na tova tvardenie ,a za cabela ochte malko UK -syper pozitivni novini i krai zashtoto veche niama nakade ...jalko che ne moga da opredelia varha za eur za sega niamam idea ..27-29-30..ne znam i kak shte stigne do tam???

Коментар

• евро/$

Kaкво имам предвид по отношение на кое?
                    Ако е последния ми пост - тогава кабела се търгуваше под 1,87

Коментар

• евро/$

EE ama ako iskash da 4atim ne tuk pls...

Коментар

• евро/$

E като минеш на реал пак ще си говорим.Аре у лево.

Коментар

• евро/$

Super e Malinke ama ne me vigdash v klasaciqta,shtoto sum ostanal s 1200lv.

Коментар

• евро/$

T.A.D. kak e demo-to?

Коментар

• Do DR:

Желая само да попитам -DR:
                              Защо смята че до вторник сряда всички с доларови позиции трябва да се освободят от тях.
                              Според мен като цяло тренда си е възходящ и аз стискам от 1,21 е/$ това е.
                              Може и да не отговаряш ако желаеш, но проявявам интерес да прочета аргументите.

Коментар

• Don Karlos usd/cad

Na tehn analiz li zalagash i dali mislish da zatvorish predi 20t.m.(Az vzeh malko sushto, no ot 1.3080)?

Коментар

Working...
                                X