IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• danak

v bg te oblagat pri iztochnika ,na drygi mesta ne e taka ,a delta sa nai-opitnite brokeri v bg i imat klienti koito otdavna rabotiat s tiax ,chel sam niakoi neshta ot texnite treidari i si napravix izvoda che niakoi imat strategii po dobri i ot tezi koito se prodavat v neta ...

Коментар

• eur/usd

Очаквам още едно поскъпване до около 1.2433 и при положение,че от там еврото отново бъде разпродавано здраво,то увереността ми ще нарастне значително.
      usd/cad
      1.3008 е 1.618 Fibo от 1.4002 - 1.2674
      Вероятно е още едно слизане до това ниво,но именно тази валутна двойка според мен ще направи страхотен реверс много скоро.
      Stohastic weekly chart ми дава основание скоро да очаквам движение до 1.3190,а после и пробив до 1.33 и вероятно до 1.3324 (Senkou Span A weekly chart).
      А днес е и засезанието на BOC (очаквам вдигане с 25 бп чак през август).
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Да но ако Грийнспан не даде рамо на долара както ти очакваш- тогава на кьде сме Chicaco

Коментар

• eur/usd

Преди 24г постнах да се продават евра от 1.2423
          Сега потвърждавам още веднъж написаното,1.23 и 1.2265 са нивата,които очаквам да видим до края на тези седмица.
          Анализа ми на дневна графика и наличието на 5-ти (а вероятно днес при затваряне и на 6-ти) фрактал ми дава увереност да очаквам формиране на значителен (вероятно средносрочен ) връх непосредствено под важната зона 1.2480-1.2520
          Народа очаква тест на тази зона,но може би ще видим тотална разпродажба на еврото поне до 1.2215 (Kijun -sen daily chart|.
          Погледнете и другите валутни двойки - суиса и канадеца (не и jpy),имат нужда от корекции нагоре....
          Чичко Алан и trend line support NASDAQ вероятно ще дадат едно рамо на долара за корекция на тренда.
          Просто изказвам накратко нЕкои данни от анализа ми...
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• danak

!!!, казах го по-долу - не ми трябва данъчен брокер, а форекс брокер!
            Аз държа сам да си подавам данъчната декларация и никой не може да ме задължи да плаща данъците ми от мое име. Искам си 100% от печалбата! Това е. Какво ще правя след това си е мой проблем, а не твой!

Коментар

• danak

бивш данъчен, хабер си нямаш от форекс щом приравняваш печалбите от форекса към печалбите от тотото!

Коментар

• danak

no9,
                при удържан данък при източника, не е необходимо да подаваш декларация ако нямаш други доходи!

Коментар

• danak

бивш данъчен, след печалбите от тотото не дължиш данък!

Коментар

• danak

данъчен,
                    стига си говорил глупости.
                    нека ти дам един пример:
                    ако спечелиш 1 000 000 от тотото дали ще го получиш целия 1 000 000?!?
                    ще ти удържат данъка и ще ти дадат остатъка!
                    Данъка се удържа при източника!!!

пишеш тези глупости по някоя от следните причини:
                    1. или не разбираш от данъци нищо или
                    2. работиш в делта....

Коментар

• Посредници

Според мен е много важно посредника да предлага няколко "канала" за
                      търгуване - интернет, GSM, платформа, телефон, макар че е трудно в
                      пикови моменти да се сменят "канали". В това отношение Делта са се
                      погрижили, без да им правя реклама. Просто го имайте предвид, защото
                      ако в даден момент ви предаде вашия интернет доставчик или ви гръмне
                      компютъра? ... да не чуе дявола :-)
                      Какво предлагат другите в това отношение? Мисля, че това ще е полезна
                      информация за всички.

Коментар

• danak

!!! blagodarq. No taka 6te ti oblojat pe4albite ot CFD i forex, A forexa ( dokolkoto znam zavisi samo ot teb dali 6te go deklarira6 i dali 6te plati6 ). V slu4aq koito mi opisva6, 6te bade li nujno vaob6te da puska6 dana4na deklaraciq?

Коментар

• platformi

същота така въпрос на добър интернет е как ще работи платформата
                          и при най-голямото ми желание да работя с metaquotes metatrader - (имат добри графики индикатори)
                          за мен са само като помощни независимо, че ползвам котировки от българските сървъри на
                          Бултренд и STS .
                          При откриване/закриване на позиция и перфектен интернет когато има движение
                          има само едно Price changed, Price chaged.... sorry

Коментар

• Varchev

tuka se izpuska edin osnoven moment ,a imenno dostavkata na internet.a to e edno ot nai vajnite ne6ta.
                            platformite moje da si rabotqt no nqkade kato se skasa vrazkata m/u dostav4icite i krai,no tova nezna4i 4e platformite sa zdali bagaja.
                            ot tri meseca sam na deltata prez adsl na btk i edin pat za tozi period ne me e skasalo.ne pravq reklama,4ista statistika.a i deltata si imat i web i wap.
                            teoreti4no nqma kak da nqma6 dostap do tqh,no i ako i te sprat ima telefoni za taq rabota.i to moje6 da si dfade6 pora4kata na bg,a ako si na vann6en dostav4ik
                            i ne znae6 angliiski kakvo pravime togava........uspex na vsi4ki

Коментар

• danak

no9,
                              trader.bg начислвават данък, върху крайното салдо:
                              ако си внесъл 200 лв.
                              и си спечелил 1000 лв.,
                              салдото ти е 1200
                              начислява се данък от 20% върху печалбата от 1000 лв.
                              няма двойно облагане, понеже те внасят тези средства в бюджета, от твое име.
                              Длъжни са да го направят - данъка се удържа при източника.
                              Ти не дължиш други данъци върху тази сума.
                              това е на принципа на работната заплата.
                              работодателя ти удържа данъка, върху заплатата...
                              Ако делта не го правят, то рано или късно ще си имат проблеми с данъчните!!!

Коментар

• Varchev

95% prozenta ot horata tuk igrayat v Delta

Коментар

Working...
                                X