IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

S tezi izblici vpostingite -vzemete se sprete ,ne govoria za posokata iborbata mejdy bikove i mechki a za slanchasvania i tem podobni ....

Коментар

• eur/usd

Саки не разбрах какво искаш да ми кажеш ???Supertraider стига с това 1.22..Не разбра ли че няма да стане ???

Коментар

• eur/usd

Днес европейските и американските фондови пазари са силно продадени.
        Уплашиха се че печалбите на корпорациите ще са доста под очакваните.
        В този случай, кяри винаги йената. Препоръчвам близки стопове на късите в йени.

Коментар

• eur/usd

Zdravo druje trader-e.
          Bruzo kupete dolare da ne ostaete na pliko vodu.

Коментар

• eur/usd

Сани не разврах какво искаш да ми кажеш ???Supertraider стига с това 1.22..Не разбра ли че няма да стане ???

Коментар

• eur/usd

mnogo nervi -zashto,ako se pogledne dvijenieto dnes stava iasno che se dviji nastrani i tendencia za nagore ,pone za ytre petak -eur ima polojitelen diferencial i tova shte okaje vlianie ,koga moje da se kypi evtino eur -3.00-5.00h ,a stop spokoino moje da se sloji i na 1.22

Коментар

• usd/cad

Някой с мен ли е на север с този крос де?

Коментар

• eur/usd

Разгневен не се ядосвай.Знаеш ли какво е казал римския философ Сенека" Да се гневиш на грешките на другите е безсмислено."Не се хаби напразно !!!

Коментар

• usd/cad

за реал тайм- НЕТДАНИА- плащаш и гледаш(но пак ще си след пазара) Исках да ти кажа, че от корекции ж новините може би лапа някой друг(ако си гледал "Смяна на местата"с Еди Мърфи

Коментар

• eur/usd

Разгневен не се ядосвай.Знаеш ли какво е казал римския философ Сенека Да се гневиш на грешките на другите е безсмислено.Не се хаби напразно !!!

Коментар

• usd/cad

не ми казвай че са риъл тайм

Коментар

• usd/cad

Razgneven vlezni v start.bg-още валутни новини и си изберир а ако си същият, дето се жалваше от корекциите миналата седмица, виж Ройтерс

Коментар

• usd/cad

е момчета Насдак удари девет месечен минимум, като няма посока на валутата и ма на индексите и акциите, ако няма там ще има на фючърсите е на това му казвам търговия...

Коментар

• usd/cad

Ne se yadosvam ve4e 4e prodadoh rano. Yad me e 4e ne prodadoh pak na pone 1.328. Sega vi predlagam edni burzi 30 pipa nagore

Коментар

• eur/usd

Тук има няколко яки парчета.
                                ДР,.........абе аре да не ги изрежда те си знаят.

Коментар

Working...
                                X