If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sled oshte 5god. shte go spodelya v knigata si(ako sum giv de)
Коментар
Tech
Системата
Баламата, започваш да ми ставаш симпатичен.
Ако професията ти не е да обираш стоповете на другите, за да печелиш от форекса трябва да си като кърлеж - да можеш да чакаш с дни и седмици (кърлежите могат да чакат с месеци и години) - и като се появи паника да влезеш в посоката. Изобщо, както при всеки бизнес и във форекса не може да се печели повече отколкото някой друг може да си позволи да загуби!
Balamata, две години на пазара... бих казал, че въобще не си балама А проблема с отнесените стопове не е в стоповете, а във входа. А в индикаторите не виждам нищо лошо. Точно те ти показват къде да сложиш стопа.
При седмица като изминалите две, започвам да си мисля там където искам да открия позиция, да откривам обратна с обръщане на 15п.
Но все пак е по-добре да прецизирам входовете и да си играя прогнозите.
Две години е голям опит щом за това време си се научил да не губиш
Коментар
Balamata
Системата
Ехооо, за мен две години е малък опит, щом за толкова време не съм се научил успешно да печеля. А относно стоповете-не винаги ми ги отнася, повечето пъти успявам да затворя на печалба. А твърдя, че вероятността да затвориш на печалба примерно от 50 пипса и да ти отнесе стоп на 50 пипса е едно към три Затожа на три печеливши позиции с по 25 пипса един отнесен стоп на 75 пипса им стига. А ако някой знае начин да му сработва тейк профита преди стопа моля да го сподели
Kato gledam kakvo obyasnenie ima po-dolu ot STS... Puk az si misleh, 4e sa seriozen holding...1-2min. i izklu4vane ot turgoviq pri buren pazar BRRRRrr. Neka po DOBRIQT pobedi!!!
Коментар
Balamata
Системата
А за търговията интрадей не ми се говори изобщо, влизаш по някакви странни индикатори, на които оправданието им е че някога са сработвали, ама сега се е изменил пазара и затова не работят, пазара и да тръгне в твоята посока, то е за двайсетина пипса и след това коригира, ако поставиш трейлинг стоп ти го отнася и след това си продължава в твоята посока, но вече без теб Изобщо веселба, която те изкарва от равновесие, прочиташ камара книги на руски и английски, от които разбираш, че всички освен теб са велики печелковци само ти не си още в час... По форумите попадаш на хора със странни никове, които те псуват като хамали, защото си на различно мнение от тяхното. Изобщо веселба без край Ама ако се правиш на балама, нали? А пазара вече ме изкара няколко пипса напред
Балама, какви са тези 80% правилни прогнози бе братче? "Правилна" е прогноза, чиято цел е достигната преди да бъде ударен стопа, а на теб пазара нали винаги ти удрял стоповете? Никой не се оплаква от алогичност на пазара, когато печели, започнат ли загубите обаче виновни са брокерите, мафията и т.н. Но ти, Балама, си пръв сред равни, щом ти е виновен самия ПАЗАР!
correct is accounT, Za sisitemata si trybva da pomislish i moge bi da promenish nivata na stopove. GOOD LUCK
Коментар
Balamata
Системата
Целият форекс е измислен така, че единици да успяват да изкарат по някой лев и то за кратко време, докато не поемат по естествения си път към зануляване на акаунда. И в това отношение пръв помощник са стоповете, които сработват като по магия щом ги поставиш някъде. И така с 80 % правилни прогнози акаунда ми стои на едно и също ниво+- 100-200 долара вече втора година. И пак съм късметлия, защото за толкова време доста хора, които пишеха във форума вече си спомнят за форекса само като за кошмарно преживяване. Ако не намеря начин да играя без стопове и аз може би ще се откажа, въпреки че на практика такива суми, които мога да загубя на форекс, изобщо не могат да ме развълнуват. Те в никакъв случай не могат да са по-големи от размера на акаунда ми. Между другото мисля да удължа EUR/USD от 1.2120, вече май е време за корекция. .
Напьлно съм съгласен с Дон Карлос.
Който си мисли,че може да изкара пари с разните му там анализи в 7 от 10 случая ще сгреши и така рано или касно пак ще му вземат кинтите.
Monthly close под 1.20 ще доведе до тест на 1.1700 ( weekly chart - Senkou Span B e точно 1.1700)
Вторият вариант е тест и евентуално фалшив пробив под трендлинията на 1.2050
И вединият и в другият вариант,аз оставам твърдо бичи настроен,но ще купя САМО И ЕДИНСТВЕНО след като видя "Spike low" + изтрадена база...
А това няма да стане за един ден.
По този начин,ще имам добро ниво за влизане + добре премерен стоп.
Другите приказки за мене,на база на тънкия летен пазар са лишени от смисъл.
А - и още нещо - това за рейнда между "1.25" и "1.20" не го вЕрвам!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар