IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за МАРИО

"Уважавам всяко мнение,но не ми харесва всичко което се поства тук-имам предвид заяжданията и простотиите."

Ами Марио има заяждания и простотия, понеже има много, ама много прости хора в тоя форум, които нищо не разбират.
    Играя на форекс от 4години, до скоро редовно четях постингите във форума. Малко са трейдърите тук, които играят със реален акаунт и дават смислени прогнози.
    Някои дори са си изградили ГОЛЕМИ ИМЕНА а нямат сметка никъде. Даже дават и уроци :-)

Измамници има навсякъде не се подвеждайте.

От този форум можеш да научиш много, но можеш и да се подведеш и да ЗАГУБИШ МНОГО.

Коментар

• eur/usd

DR. i vse pak si mislia che Greenspan obeshta da kachvat lixvite ,no do izborite nima da go nappraviat daje inflaciata da napava zdravo ..tova biaxa obeshtania v kraina smetka ,i vse pak ochakvam da zapochne da izliza po dobar US fyndament ..Yspeshna sedmica na vsichki!!
      D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Gore glavata -shakat ni dobri dni ,Ubeden sum v toba.Jelai ti uspechna sedmica i pobedi ..))

Коментар

• eur/usd

Dobra strategia priatelu .A chto se kasae za grechkite to triabva da si izkarame pouka ot tiah ...A kato ti napisah tova izvednuj se setih kakvo e kazal edin dreven filosof"tova she se ushim ot grechkite si ne ni preshi da pravim novi..)E nie niamame pravo da pomislim dori za novi..Nali???

Коментар

• eur/usd

greshno sam napisal -do probiv na podkrepa na parvata pozicia ..pak greshka...
            D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

moeto mnenie vinagi e bilo che ne triabva da se zalaga na posokata,i poveche niama i da zalagam v kraina smetka posokite sa tri ,ako ne ycelia s vhoda na 10p otvariam obratnata pozicia i gi darja i dvete do probiv na saprotiva po parvata na saprotivata zatvariam tazi s loshia vxod a tazi koito mi e na zeleno ia chistia venaga shtom mi izbie rastoianieto mejdy dvete(zagybata koiato sam zatvoril),tova e strategiata ,a posokata za ponedelnik e mnogo veroiatno nastrani ,smiatam che shte zadarji no e vazmojno i da sleze nadoly,no sam razbirash ne glrdam seriozno na otgatvaneto na posokata na pazara..a za zagybata i men mnogo me boli ,ot dosta vreme niamax takava i sega si mislia da ne vzema da napravia niakoi seria..
              D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Spored men 1.22 nai-malko

Коментар

• eur/usd

Iavno ne sa malko tezi kato men, koito sgreshiha tozi pat. Ptodalzhavam da darzha otvorena pozicia 0.5 lots buy, no si mislia che tozi pat mozhe bi shte se nalozhi da zatvoria na zaguba. I az kato povecheto, koito igraiat s realni pari tarsia podkrepa na tezata che shte vidim otnovo pone 1.22 predi po natatachno padane...

Коментар

• eur/usd

Supertrader наистина бях в лошо настроение-е какво да се прави случва се ...Загубите ми са малки но ме е яд...Според мен нямаше причина за този срив-поне аз не я видях.Може и да си прав за намесата на големите играчи..Но мисля че това е дьното за сега мак.1.2050 и вторник -сряда ще видим оттласкване нагоре.Марио преди малко писа че чака 1.1750.Аз не сьм на това мнение-така и не ми стана ясно с колко фигури напред ...Два дни упорито анализирам и стигнах до извода който ти писах.Ти на какво мнение си ??

Коментар

• do DR

Poneje ne pisheshe ,predpolojix che si izpadnal v losho nastroenie,iskreno se nadivam ,da ne si pretarpial golemi zagybi ,moiata zagyba ne e goliama ,no pri sistemata mi na targovia triabvache da bade po malka ,no zgreshix 3 pati pored ,yspokoi me she ne si zagybil mnogo ,vse si mislia che sriva go napravixa golemite igrachi,zashtoto i v momenta indikaciite sa takiva
                      D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Здравей chicago,
                        Далече съм от мисълта,че ти "гадаеш" или "познаваш" .
                        От скоро съм в тази игра наречена forex.
                        На свой гръб разбрах,колко не знам и сега съм амбициран да успея на този пазар.
                        Понаучих някой неща и понатрупах увереност.
                        Забелязах,че твоите прогнози са добре аргументирани и затова ти пиша.
                        Прочетох и прогнозата на Бараков(с уважение),но не съм съгласен и с нея.
                        Моята прогноза в началото съвпадаше с твоята-до1.2050 и после силен бичи.
                        След като това ниво беше пробито,ще чакам да видя какво ще стане на 1.1750.
                        Ако и пробие и това ниво,очаквам 1.10.. едва след това ще обърне.
                        Лично мое мнение-всичко ще стане ясно до 10 дни.
                        Прав си за индикаторите,но не те движат пазара.
                        Ние дребните риби трябва да се стремим да го следваме,не да го изпреварваме.
                        "Каквото си намислила котката,мишката го разваляла"-или беше обратното.
                        Малко са хората тук които дават точни прогнози(аз също нямам претенции за точност).
                        Уважавам всяко мнение,но не ми харесва всичко което се поства тук-имам предвид заяжданията и простотиите.
                        ПОДЧЕРТАВАМ-това не спор с теб-само дискусия.
                        Поздрави и успех.
                        Благодарности на господин Бараков за материалите които е предоставил за общо ползване.

Коментар

• eur/usd

neviarvacht виждам че си ми писал - не сьм се скрил братко.Не ми стига кофти настроението ами и системата не ме допускаше с моя ниск което още повече ме ядоса.Не сьм като някои дето си сменят инициалите.Благодаря ти за добрите думи -зная че си ги казал от сьрце.В стремежа си да ме утешиш дори си прекалил с цифрата.Но ми беше приятно да прочета постинга ти.

Коментар

• eur/usd

Supertrader ако искаш нещо да ми пишеш вече сьм на линия -ще ти отговоря

Коментар

• eur/usd

Supertraider чета форума но като се логна системата автоматично ми врьща написаното.Ето сега слагам слагам молко точки и ако я заблудя ще продьлжа да ти пиша..Ако са го направили умишлено е много гадно

Коментар

• barakov

Zdravey poluchi li mi E-mail-a vchera ?

Коментар

Working...
                                X