If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kazvam kvo mi se struva podhodiqshto kato shema,
zashtoto taka sum po4nal...i mislq, 4e ima smisal. ina4e naistina smetkata mi ne e 200EUR v momenta za da se metam v kivito
znam samo, 4e i 5K da vnese kato na4alo 4ovek ...pak shte se izkushi i shte gi riskuva neobmisleno - taka e ustroen forexa
i se opitvam da predpazq igra4ite koito tepurva minavat na real.
razni hora razni smetki ... da ne zabravqme, 4e pazara se 'hrani' to4no s na4inaeshtite i tehnite spestqvaniq.
pozdravi i uspeh
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
bertram, ako smetkata ti e samo 200 eur edva li shte imash smelost da osrednivash kiwito prez 2 figuri, taka che nemoga da razbera zashto predlagash idei, koito ti samia ne prilagash?
Uspeh!
Бертрам, за 6-те месеца откакто играя сметката ми е била и 250$ и 2500$. С втората сума се чувствам доста по-комфортно и не мисля, че съм изключение.
Наскоро беше писал, че си на 400% печалба - зна4и добре разбираш за какво говоря.
Успех на всички.
zdravei skakalec,
spored men daze i da po4nesh s 1K ..tova ne zna4i, 4e nama da se metnesh s cqlata smetka...4ovek taka e ustroen
qsno e 4e otna4alo nqma da izkarash pari daze za net-a (da ne govorim za vremeto)...no tova si e u4ene vse pak.
nishto ne pre4i sled kato 6 meseca si na + da dovnesesh pari v accaounta si i da 'osmislish' targoviqta si.
a dali s 250$ ili 2500$ ako si na4inaesht -VINAGI al4nostta shte te vkara v belq..vervaite mi .
spored men ot debeli smetki ima smisal...4ak kato vidish,4e pone godina imash dobri rezultati ..kato % prirast na accaounta.
pozdravi i uspeh
Bertram, това, което предлагаш според мен е глупаво. Няма нищо по-лесно да занулиш сметка 250$. Трябва да отваряш позиции с един 2к лот и така ЕВЕНТУАЛНО печелиш по 10$ на ден (колкото да си платиш нета). По някое време разбираш, че тези пари не си струват времето и нервите. Неминуемо решаваш да направиш "големия удар" и влизаш с половината сметка (разбирай цели 6 лота).
Следва посещение при брокера разбира се, и то не за да си прибереш печалбата.
i az sam na mnenie she se motae ,a tova oznachava che pazara se iznervia lipsva my povod da se izmesti v17h moje bi shte imame otgovor a v momenta naistina leko jelanie nadoly ima
seafoam absolutno si prava
az sum 'zelen' na forexa, no kato gledam ima mnogo po-zeleni i ot men i zatova vse razpravam :
ako sega po4vate 'na real' razdelete si kapitala pone na 4 4asti(no pone po 200Eur -ina4e e gadno daze i s 1lot)
i tuguvaite vnimatelno...vupreki vsi4ko purvite 2-3 4asti ot kapitala nai-veroiatno shte zaminat bez da se usetite
no vseki se u4i nai-dobre ot sobstvenite si greshki i ne znam dali ima treider, koito da po4nal na plus ot raz (sigurno e edin na 10K).
ina4e stranicata ti e super i vsqka sutrin si q preglezdam predi da se hvana na horoto.
ina4e se interesuvam i ot naglasata na pazara kato cialo i gledam http://akmeter.akmos.ru/lots.php?src...9999&sb=9999FF
no tova e izvadka samo ot edin seriozen ruski broker...imate li linkove kum drugi takiva statistiki.
bultrend sushto imat ...no ne sa mnogo predstavitelni (mako klienti)
nqkoi amo moze da dade takiva linkove ?
pozdravi i uspeh
Коментар