If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Newmeta, Anmart sa dosta dobri, a Petio Rashev e napravo fakir v tehnicheski, a i izobsto vuv analizite na finansovite pazari. Obso vzeto toi me e nauchil na povecheto nesta, koito znam i negovoto nivo mi e nesto kato cel. No vnimavai s prognoite i te poniakoga burkat. Moga da ti kazia, che trachinga na stranicata im e veren, a e i dosta realen. Za mehanichnata sistema i az ne znam, nova e, no mai dosta dobre se prodava v chuzbina. Niamam mnenie za tova kak raboti.
Petio Rashev ot Anmart e dosta dobar spored men ,a naskoro napraviha nqkakva mehani4na sistema no neznam kak e kato profit/loss.Provegdat i dobri kursove
Seafoam, blagodaria. Az chuzdi prognozi ne cheta, sam si pisha i smiatam analizite. Kato mlad trader na 1 mesec staz zanulih smetka, zaradi chuzda prognoza i ottogava tvurdo sledvam samo sobstvenoto si mnenie. Dosta chesto greshno. Prosto mi beshe interesno ima niakoi ot tezi analizatori, koito naistina e dobur. S izkluchenie na Anmart mai ne sum sledil nikoi ot ostanalite.
sled novinite ot uk ochakvam da obarne nadoly,a v17h s gram i triasak ,blumberg sa saobshtili che ochakvat doverieto 102%,vse pak edno obrashtane na 1.2225 moje da se sloji si mislia ..
Коментар