If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докога тази двойка ще е в застой-няма ли да се раздвижи по- скоро да се затича на някьде....???Ще ми отговори ли някой ??
Коментар
captain
Бизнес
Моите уважения ,Дон Карлос.
Стратегията Ви ,е вредна за daytrader и мисля ,че e трудно обяснимо ,какво правите пред
компютъра в 19 31 часа,при положение че имате печеливш бизнес и FOREXA е само хоби за Вас.
Да притежаваш бизнес означава не да стоиш по цял ден във офиса и да вигаш телефона,а да има
човек ,който да го управлява и ти да притежаваш цялата схема/бизнес/.
В противен случай,само работиш за себе си
Освен това Вашите позиции ,които съобщавате не почиват на никакав анализ ,дори и само визуален
което ме кара да пиша запърви път във форума,с цел да обърна внимание на момчетата да не следват
стратегия без стопове,която във времето е разоряваща
Освен това не познавам имотен бизнесмен ,който пише във форуми и употребява думи и клишета,
от съмнителни източници.
Нищо лично,/както бихте казали Вие/желая успех на всички самостоятелни и работливи трейдари.
Нюмета, темата е интересна, но няма да ти отговоря. Извини ме ! Форумът е пълен с простотия
и селяндурщина в най-лошия смисъл на думата. Не мога да дишам същия въздух, макар и
виртуално.
Толкова много непредизвикана злоба, лошотия и завист на едно място. Не може да бъде ! ! ! ! !
Коментар