If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро! В петък вечерта преди да изгася компютъра, махнах обръщането на gbp/chf и го замених със стоп. Последния за съжаление беше ударен и отхапа солиден проицент от сметката. Тази двойка трябва да се държи по изкъсо... Също така ми беше ударен стоп на 0 на eur/usd. В крайна сметка вместо +20%, които виждах през деня на екрана, останах с намаляла сметка. Това за мен е сериозен повод да си почина от forex-a за 10-тина дена. На всички останали пожелавам успешна седмица и много печалби!!!
Fostarfx tova pokazva analiza mi .izviniavai niamam breme za podrobnosti.Dnes e momenta.Utre moje da e kusno Uspeh
Коментар
TazTaz
evro/dolar
не забравяйте за заетоста в америка дават доста доври прогнази
но до петък има време
колкото до лихвите в англия това се знае още от петък така че вече е изконсумирано
Коментар
...................
evro/dolar
Тази седмица BOE взима решение за лихвите, ако ги вдигнат, каквито са очакванията, това ще подкрепи британския паунд, а от тук и еврото
Nety, от известно време двойката се движи надолу, и според мен ще продължи в тази посока.
Удобни нива за продажби са 21, 22 и 2250 ако бъдат достигнати. Над 23 тази прогноза се налага да бъде ревизирана
Желая ти успех!
Коментар
Neti
evro/dolar
Как виждате сьотношението евро-долар днес.Някой има ли мнение?
dobro utro.
nema kak da razberesh to4nie obema na forex-a. tozi pazar e decentraliziran i otnositelno info imat golemite banki, no i tam ne e pulna kartinkata.
pozdravi i uspeshen den
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
NEZNAJKO
FOREX
Добър ден, много моля да ми отговорите на един въпрос
Как мога да разбера обема на тъговия на форекс пазара?
Къде?
Успех на всички?
iama sa6testvena gre6ka v experta
v tozi red e parvata gre6ka
if ord(i,VAL_TYPE)=OP_SELL then
CloseOrder(ord(i,VAL_TICKET),ord(i,VAL_LOTS),bid,s lippage,red)
a tu e vtorata
if ord(i,VAL_TYPE)=OP_BUY then
CloseOrder(ord(i,VAL_TICKET),ord (i,VAL_LOTS),ask,slippage,red)
Коментар