If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mersi. imah predvid dvoikata eur/usd. ok. kude 4etesh novini?
Коментар
STS Pedali
sts
Финансова грешка
Следната грешка се е случила в брокерското поделение на банка Lehman Brothers. Към заявка за продажба на пакет акции на сума 30 млн. лири стерлинги по погрешка била прибавена още една 0 и заявката била изпълнена за сума 300 млн. лири. ”Там, в Lehman Brothers сигурно е имало кървава баня във вторник сутрин, когато пристигайки, са разбрали какво се е случило” - предполага за последствията от инцидента трейдер от един от американските фондове. Но финансовите грешки се заплащат със загубата на милиони.
Коментар
vaso
sts
$ mai tratgna na dolu - ne nagore - mi dannite ne sa v polza na USD i osobeno layoffs - 8% vs 7.8%
STS ne mislite li che ne e mnogo korektno da iztriete vsichki sdelki v perioda koito ste posochili, no njakolko chasa po-kasno. Znachi sedjahme polovin den da chakame dali shte opravite rabotata i kogato nai-nakraja reshihme che njama da go napravite izvednuj - udar pod krysta. A vie ne znaehte li sutrinta che "njamate vryzka sys sveta"? Ako e taka, tova hich ne e dobre. Dosta problemi mogat da vyzniknat po tozi edin nachin. A ako znaehte che vryzka njama zashto vednaga sled kato ja vyzstanovihte ne pusnahte edo syobshtenie che skljuchenite za toja period sdelki shte bydat anulirani. Pusnahte samo ejednevnija si bjuletin... Korektnostta mai ima mnogo lica.
Коментар
Marian Iordanov
sts
Ще имате клиенти на 35 май! Редактора,еби са в гъза!
ppppp, и аз като тебе си мисля, че USD бичетата са се вразумили (най-вероятно за кратко) и ще изкарам по някой пипс от еврата (дълга позиция от 1.2010) и франка (къса позиция 1,2810)
sts aide daite nqkoi lev za internet bre...pri men shto nqma sriv...ako mi spre optikata minavam kym btk...aide izmislete neshto po-razumno..ili napravo zanulete tozi konkurs kakto predlojih po-dolu az i oshte po-dolu mtrader...taka vsichki shte sa dovolni...pochnete go pak ot tazi nosht v 00;00 - nai-razumno taka mi izglejda
Коментар
SharkTrade
STS konkurs
Moje li da za pitam dostypa za sveta Vi prez Franfurkt li minava ? ) / v kryga na majtapa /
Vzemete anolirajte tozi konkurs i go pusnete otnachalo taka che e naj pravilno
Коментар
demo-trader
STS
e kato ste po4nali da otmenqte sdelki sto ne mahnete i tiq ot 00:00 na 02.08 - syvsem v na4aloto na konkursa
da sme si 4estni do krai a?
PRIMER - pyrvata sdelka na vremeniq u4astnik v klasiraneto!!!!
След като вчера доларът достигна 1.2090 и оттам върна днес под 1.2000 , купувам на пазарна цена 1.2050 стоп на 1.2005 цел 1.2120.
Пожелавам успех на всички участници.
Днес в 9:55 часа настъпи срив на SprintNet във Франкфурт. Качеството на връзката ни към света силно се влоши и по наземната и по сателитната ни линия. По-вече от час ние практически нямахме коректни котировки. Някои участници в конкурса се възползуваха от случая да понатрупат печалби. Считаме, че това не е честно спрямо останалите участници, затова изтрихме всички сделки в периода от 9:55 до 10:56.
Изумен съм ! ! ! Занимаваш се с форекс, защо не следиш нещата малко по-задълбочено?
Тогава би забелязал, че където и каквото и да стане, ДОЛАРЪТ ГО ОТНАСЯ. Справка - Турция.
И Испания. Да не би тогава да падна еврото, а не $? Съвсем обяснимо - тази война е на
американците, те предизвикаха вълната от насилие и тероризъм като ответна реакция.
Всъщност се започна още от Афганистан и напъните срещу Бен Ладен.
В крайна сметка има радио, телевизия, вестници. Чети малко повече. И в интернет има
всичко. Пък ако нещо не ти стане ясно, питай, не е грях.
А що се касае до ума ми, красив или грозен, той си е мой, за щастие не е твой. и предпочитам
да не се занимаваш с него.
Коментар