IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• специално за ЪП играчите като SPEKO
    1797-1740-1648
    За справка- Дейли графиката.
    Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gulu
      OPASEN. може ли да ползвам ICQ за връзка с теб ?
      Пиши ми на лично съобщение, защото напоследък супер рядко влизам в Кю-то! Е, може да се разберем за събота или неделя да се видиме там, ако е нещо за дискусия. :-)

Коментар

• ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Коко, бях те питал преди време - защо ползуваш CCI. Този индикатор е по-удачен/според мен/ при CFD сделките.
          Извини ме бях зает, ползвам много неща по принцип в случаят с последните графики ползвам CCI то на Ken Wood и в общи линии съм много доволен засега, но това е дълга тема аз ти казах пусни ми майл.
          Ето ти малко инфо
          http://www.woodiescciclub.com/index.html
          http://www.woodiescciclub.com/forex/...e-oct2005.html
          ...............................

ако те интерисува, ще ти изпратя и комбинацията от индикатори

Успех

Коментар

• ...............

Коментар

• Коко, бях те питал преди време - защо ползуваш CCI. Този индикатор е по-удачен/според мен/ при CFD сделките.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Хайде пак съм бай 1905 за малко

Коментар

• Първоначално изпратено от salmin
                  коко
                  Забележи , че динамиката е изцяло южна-едно изсипване/а то е много възможно- и те ти мечи дивергенс ! Паниката ще започне при пробив на 1880 !те ти и Н4 завършен тогава !
                  На 1935 посъветвах да се купува долар - дори и да се вдигне-има опцион- пълзящ-в случая днес на 1940 , за утре е с 15-25 п надолу.
                  Важните опции-дабъл нот тъч 1.1800-1.2100 изтекоха днес, това отваря пътя към пробив на рейнджа в една от двете посоки. За мен за днес целта както казах преди е 1980-90 зоната и утре ще измислят, но това надолу е толкова очевидно че просто няма да стане, аз не искам да влизам в излишен спор, защото може и да греша

Коментар

• OPASEN. може ли да ползвам ICQ за връзка с теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
                      Здравейте.Гледам че GBP/USD се опитва да разбие днешното еднообразие,ако успее да слезе под 1.7340
                      А де-то и без това само паунда движи пазара в последно време / там съм вече 167 пп в + от вчера /-сорри-от понеделник-7535/
                      Е- да ама не !!!!

Коментар

• Здравейте.Гледам че GBP/USD се опитва да разбие днешното еднообразие,ако успее да слезе под 1.7340

Коментар

• коко
                          Забележи , че динамиката е изцяло южна-едно изсипване/а то е много възможно- и те ти мечи дивергенс ! Паниката ще започне при пробив на 1880 !те ти и Н4 завършен тогава !
                          На 1935 посъветвах да се купува долар - дори и да се вдигне-има опцион- пълзящ-в случая днес на 1940 , за утре е с 15-25 п надолу.
                          Е- да ама не !!!!

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от salmin
                            Първоначално изпратено от OPASEN
                            Коко, именно!

Това са два разумни сценария:

1. От тук на горе - до където стигне
                            2. От тук на долу за малко и после ... на горе

Дано да не стане нещо трето... :-)

Дааа ама има и първо надолу ,после пак надолу, после наникъде и накрая пак надолу -цели - 1866 , 1821, 1798,1744 ,1700/опасно ниво/ и 1650-1480 !!!

Салмин, такова развитие ще е възможно само ако формацията на 4ч е мечи флаг, аз бих обяснилзащо тя не е а е трандафон но ще го направя па-късно

Коментар

• EURUSD

Имам чувството, че чакат добри данни за долара и тогава ще ... тръгне яко на север!!! ;-)

И такаааа .... да погледнем утрешните новини и да видим дали се очаква някъде там нещо добро за долара? :-)

Утре новини бол и не знам защо, но повечето от тях си мисля, че ще са за долара! Какво ще кажете там безработицата да е понамаляла или пък търговския баланс на Германия да е намалял, защо не и Текущата сметка, а има и Текуща сметка на ЕВРО-зоната...

Изобщо според мен големите играчи чакат такава новина, която да е обратна на пазарната логика и тогава да си извадят профитите от късите и да заредят дългите!!!

Късмет за утре, защото за днес не виждам какво може още да стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan
                                Продавайте долари...
                                Най добрия начин да си загубиш парите -)))
                                Е- да ама не !!!!

Коментар

Working...
                                X