If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пиши ми на лично съобщение, защото напоследък супер рядко влизам в Кю-то! Е, може да се разберем за събота или неделя да се видиме там, ако е нещо за дискусия. :-)
коко
Забележи , че динамиката е изцяло южна-едно изсипване/а то е много възможно- и те ти мечи дивергенс ! Паниката ще започне при пробив на 1880 !те ти и Н4 завършен тогава !
На 1935 посъветвах да се купува долар - дори и да се вдигне-има опцион- пълзящ-в случая днес на 1940 , за утре е с 15-25 п надолу.
Важните опции-дабъл нот тъч 1.1800-1.2100 изтекоха днес, това отваря пътя към пробив на рейнджа в една от двете посоки. За мен за днес целта както казах преди е 1980-90 зоната и утре ще измислят, но това надолу е толкова очевидно че просто няма да стане, аз не искам да влизам в излишен спор, защото може и да греша
коко
Забележи , че динамиката е изцяло южна-едно изсипване/а то е много възможно- и те ти мечи дивергенс ! Паниката ще започне при пробив на 1880 !те ти и Н4 завършен тогава !
На 1935 посъветвах да се купува долар - дори и да се вдигне-има опцион- пълзящ-в случая днес на 1940 , за утре е с 15-25 п надолу.
Имам чувството, че чакат добри данни за долара и тогава ще ... тръгне яко на север!!! ;-)
И такаааа .... да погледнем утрешните новини и да видим дали се очаква някъде там нещо добро за долара? :-)
Утре новини бол и не знам защо, но повечето от тях си мисля, че ще са за долара! Какво ще кажете там безработицата да е понамаляла или пък търговския баланс на Германия да е намалял, защо не и Текущата сметка, а има и Текуща сметка на ЕВРО-зоната...
Изобщо според мен големите играчи чакат такава новина, която да е обратна на пазарната логика и тогава да си извадят профитите от късите и да заредят дългите!!!
Късмет за утре, защото за днес не виждам какво може още да стане...
Коментар