IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 14 figuri

И много ми е интересно как ще хващаш върховете и дъната защото изпуснеш ли
    екстремно ниво >>няма усредняване>>>пропускаш корекцията и от там всичко отива по дяволите.
    Освен ако не започваш с един $ и максимума да ти е 100.
    От там ретърн-а на акаунта >>1% на година
    Well done!

Коментар

• 14 figuri

Spored men sistemata s dobavianeto kam gubesta pozicia ima smisal edinstveno , ako treidera moje da si pozvoli da dobavi tolko lota che srednata cena vinagi da bude s ne poveche ot 0.01$ po malka ot tekustata.Po tozi nachin niama kak da ne se hvane korekcia ot 38.2% pri koiato da se specheliat 0.02$ .Problema e tam che ste me zaboli glavata kato smetna kakva suma e neobhodima .

Коментар

• 14 figuri

Щом като си готов да бет-нещ целия си акаунт + всичките си активи..............си ПЪТНИК.
        Пътнико свиден............пътнико млад!

Коментар

• 14 figuri

Няма такова нещо в моя случай. Стоп лос може и да има за някого с голяма отворена позиция или с малък акаунд, но при мен колкото и да е голяма позицията тя не ангажира повече от 5% от акаунда ми и намалява до 1% при първа възможност. Някъде бях споменал, че съм изключително предпазлив и консервативен трейдър. А в действителност целият ми акаунд се равнява на една стотна от действителните ми възможности, така че мога и него да го увеличавам без особен проблем.

Коментар

• 14 figuri

Баламата, стоп-лос винаги ще има!
            Дали ти доброволно ще го слагаш или брокерът ти доброзорно ще го слага на -80/90% от сметката ти е все едно....

Коментар

• 14 figuri

Gn.Karlos, 1.1375 e napisano!
              Tova che zadavam vapros kasaesht tazi systema e edinstveno zashtoto namiram izvestna logika v neq. i vse pak ne vijdam kak e razumno da se postpi ako napr. sme skasili na nivo 1.1375, sledvaiki podobna systema

Коментар

• 14 figuri

"При EUR/USD ниво 1.3750 никога не е имало."
                Как така никога не е имало?
                Или имаш впредвид през 2003-та че не е имало?

Коментар

• FED lihwa

znae li nqkoi kak ste se otrazi wdiganeto s 1 4etwart na lihwata dowe4era ?

Коментар

• 14 figuri

Извинявай, грешно съм прочел.

Коментар

• Дон Карлос

))) tova mi haresa man

Коментар

• Дон Карлос

Чувал съм и за опции, за всякакъв вид анализи, даже и за квадратно-гнездовия метод за засаждане на царевицата, които има също толкова връзка с моята система, колкото и опциите.

Коментар

• 14 figuri

г-н Въпрос, нещо си се объркал. При EUR/USD ниво 1.3750 никога не е имало.
                          Абсолютния връх беше 1.2930, ако не се лъжа.

Коментар

• 14 figuri

Това определено не е вярно. От началото на октомври 2003г. от курс 1.1860 еврото е коригирало до 1.1380 към началото на ноември същата година. А вътредневните и седмични корекции от 30 до 50% от курса са почти ежедневие. Освен това аз все пак играя по тренда, а не срещу него.... Но даже и от това движение от 14 фигури (за цяла година) може да се извлече ако не печалба, то поне излизане от ситуацията без загуба. Никакъв проблем не са дългосрочните трендове, проблем би било движение отдесетина фигури за кратко време- един-два дни без никаква корекция. Но такива движения при основните двойки не се забелязват, даже и на прословутия 11-ти септември в Америка, така че...

Коментар

• Дон Карлос

Балама чувал ли си за опции?

Коментар

• fed

kato wdignat lihwata tazi we4er kak ste se otrazi towa na EUR/JPY ?

Коментар

Working...
                                X