If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dnes si zatvorili arabskite cladenci petrol nagore utre gi otvorili petrol nadolu -ikonomikata mai se krepi na stabilnostta - i po malkite otklonenia sa mnogo po veroiatni ot po golemite
malko im narasnali na amerikancite prodagbite vsravnenie s predichnia mesec i grafika nadolu da ama i moite narasnaha grafika obratno - vsiako chudo za 5 chasa
Supertrader mnogo mi e trudno da ti obiashia-rabotia za razlika ot horata v tozi forum po edna grafika na Gaus-tia ne e pavena za foreksa posto shoveka e bil gehialen matematik i e suzdal specialna teoria.Sigurno sega drugite kato go proshetat she kajat "doktorska mu rabota ",no do sega su; se ubedil she Gaus e unuversalen i e prav.Taka she tova e -taka izliza po negovata grafika.
Dr.na 16 kakvo chte se slych ,az nikak ne sam v chas,na 10 bix v + sega otvorix edna poz kasa no ia zatvorix no v + ,i mai prosto mi raboti kasmeta ,dai info za 16..interesno mi e ...
Shicago ne se zasiagai bratko...izurenno kazano ti naistina si polezen i az vupreki doktorskata si titla razbiram she si napred v materiala -taka she te uvajavam i sledia postingite ti.Uspeh priatelu !!
Докторе - пазар...Щом сега сядаш пред PC-то,хвърли един поглед на постингите ми от началот на тази семица.Ако бях безгрешен,сигурно нямаше да поствам точно тук и точно сега...
А може би,повече съм бил полезен,отколкото да съм навредил на някого?
Днес писах предостатъчно.
Бъди здрав!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Мисля,че следващите няколко реда никак не са лишени от смисъл.
0.66 е опционно ниво,а над него има много buy stops.Макар и слабо вероятен,пробив над 0.66,съчетан с двугодишния минимум на aud/nzd 1.0815,а от друга страна с 0.6718 за eur/gbp може да докара голяма беля за хората,държащи дълги gbp/nzd!
Иначе казано - в този случай,ключа от баpаката е в aud/nzd.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Dr sega vidiax che si tyk ,zdravei ne moga da se poxvalia s nishto ,v momenta i pazara ne sledia ,niamam vazmojnost ,poglednax kakvo se slychva s liybimoto ni eur/$ i mislia che e zanadoly no patia niama da e dalag mai kato che li e nastrani mai ne e loch pazara no moje i da se zablygdavam zashtoto dori ne sam naiasno s fyndamenta...
Здравейте !!!Отсьствах извесно време но като гледам нищо интересно не сьм изпуснал...))Чикаго какво става братко нали ти имаше прогноза до края на седмицата да сме на 1.2480..Нещо не е така ???Supertrader kak си -вьрви ли ???
Коментар