If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Gapa tova sigurno ti e 164 nick vav foruma gledai da ne gi obarkash.Papagal)
Коментар
Gapa
JPY
da be viarno az dnes si pozvolih za parvi put da pi6a za6toto ne obi4am da podvejdam horata a dnes biah siguren v tvardeniata si )
moje bi triabva da slagam ot dolu
Forex пазарът е с рисков характер и материалът не представлява предложение за покупка или продажба на активи.
Коментар
the Bomb
JPY
Поздравявам те.Следя форума,но си позволих да поспоря с теб,аз се опитвам да си пиша мнението навреме,но не правя опити да го налагам на останалите.
Коментар
Gapa
JPY
moje da proveri6 v kolko 4asa sam go kazal i da vidi6 kakvi sa bili nivata togava
Коментар
Gapa
JPY
gre6kata e moia 136.70
Коментар
Gapa
JPY
Ako sa vi udarili stopovete ne prodavite yeni iz4akaite da padnat satvetno do niva
GBP/JPY 204.20
EUR/JPY 136.80
USD/JPY po dobre ne igrite tazi dvika )
ot drugite dve niva skasiavaite
Коментар
the Bomb
JPY
Абсурд е да си казал да се продават jpy от 135.7 (такава стойност днес не е имало).Бъди точен,ако обичаш.
Аз те питам - защо да не си прибера печалбата от 89.34 до 88.85 и от 136.81 до 135.16
Защо си мислиш,че 10 пипса те оправят в някакво отношение?Но да не го обръщаме на чат.
Коментар
Gapa
JPY
Kogato kazah da se kupuvat yeni kursovete biaha niakade okolo
GBP/JPY 204.20
USD/JPY 110.80
EUR/JPY 135.70
pri sega6noto polojenie 10 pipsa minus ne e ni6to
Коментар
the Bomb
JPY
Е добре де,защо да не си прибера печалбата,ами да чакам пазара да се върне и да ми я прибере?
Дай разумен отговор?
Коментар
Gapa
JPY
zatova kazavam da si slojat stopove na 10 pipsa ako zadurji pod 136.30-40 do zatvarianeto utre sled dannite ne se znae ni6to
Коментар
Gapa
JPY
zatova kazavam da si slojat stopove na 10 pipsa
Коментар
Gapa
JPY
otnovo mestete stopovete na 10 pipsa
Коментар
the Bomb
JPY
pod 136.07 eur/jpy и 88.58 chf/jpy не го чакай да пада повече.
Лапай парата и пий биричка!
Коментар
Gapa
JPY
Koito me e poslu6al i e kupuval yeni po rano dnes sega da sloji stop s 10 pipsa ot gore
Mislia 4e do tuk sme s ka4vaneto na yenata za dnes
Коментар
the Bomb
novina
Събра се приличен профит от различните позиции.Аз вече съм аут с изключение на дългите usd/cad!
Коментар