Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
one
sisi
Ако наистина е така, да се разотиваме тогава преди да сме почнали. Според теб няма нито един пукнат трейдър да е спечелил една стотинка от форекс пазара. Тука доста хора се биха в гърдите че "правят пари" или и това е лъжа? Как точно ги виждаш нещата? Поредната еврейска конспирация за източване на мижавите спестявания на псевдо-умниците от цял свят? Честно казано и това звучи логично.
Коментар
-
n..
?
Седем души загинаха и 49 пострадаха при експлозията в Багдад
17 август 2004 | 13:29 | Агенция "Фокус"
Багдад. Седем души са загинали, от които две деца, и 47 други са били ранени при минометен обстрел близо до полицейско управление в Багдад, съобщи AFP. Това е съобщил говорител на здравното министерство. Сред ранените са американски войник и иракски полицай. Полицаи са отцепили зоната на експлозията.
Коментар
-
MJ
?
Вашингтон. Опасността от тероризъм в САЩ според анкета е най-голямата опасност за американската икономика, съобщи Reuters. Според анкетата на асоциацията Nabe, 40 процента от американците са на мнение, че тероризмът е най-голямата краткосрочна опасност за икономиката. Преди шест месеца само 19 процента бяха на това мнение. 23 процента от анкетираните смятат, че най-голям риск носи високият бюджетен дефицит. Девет процента виждат най-голяма опасност за икономиката в повишаващата се инфлация.
Коментар
-
donosnik
ELANA
dane bi da iska6 da kage6 4e kato kupia az ter prodavat i me 4akat da sbarkam da mi priberat parite i 4e vaob6te ne zatvariat pozicii na megdunarodnite borsi
Коментар
-
the Bomb
Нов FOREX анализ
Категорично не сам съгласен с предложения анализ за GBP/CHF от Мариян Йорданов.
Продавам от 2.2885 стоп 2.2965 цел: 2.2640
Коментар
-
spasenie
ELANA
ВЧЕРА НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ, ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЕЛАНА ЩЕ СТАРТИРА НОВАТА СИ ПЛАТФОРМА И КАКВО МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ТЯ, МОЛЯ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДА СПОДИЛИ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Коментар
-
imported_Мариян Йорданов
Нов FOREX анализ
Купете gbp/chf от 2.28 стоп 2.27 цел 2.32
Коментар
-
imported_Мариян Йорданов
Нов FOREX анализ
Затворете дългите eur/usd с 310 пипса печалба
Коментар
-
EUR/USD
zdraveite,
EUR/USD go sleda za skusqvane ot 1.24(ako stigne)
gbp/nzd sled golemi ekvilibristiki imam pozicia long ot 2.76 slozil sum mu edin limit 2.80 i go zabravqm.
dnes e denq za skusqvane na eur/jpy spored men, no po kusno.
pozdravi i uspehтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар