IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• постинги,никове ит.н.

Стегнете коланите! След 20 минути излитаме.

Коментар

• Tech

Sell Eur ,za prodan e v momenta i po skoro za zatvariane na poziciite ,$ naistina shte poskapne a petrola edva li shte se sryti skoro ,zabirata ne znam moje i da poskapne no naprolet ..a sega moje samo da se pie ,vino da se kypyva sega my e vremeto ,kypyvash evtino prodavash skapo...
      D.Y.F-091066

Коментар

• Tech

Ами виж сега,аз за два часа изкарах една фигура от gbp/chf.
        Прегледай ми постингите и ми посочи един поне,който да не е донесъл резултат?
        Чакам отговор!Повече с деца като теб ни мисля да се занимавам!Чакам да ми отговориш!
        И гледай "като плуваш в басейна" да не се удавиш.
        И накрая един въпрос,абе Пешо,петък е,потова време жена ти те юрка да тръгвате за село,иди набери си зеленчуци,че глад те чака.Балъци вече няма!

Коментар

• постинги,никове ит.н.

I koe e towa mqsto, Tech? Da ne si sednal wyrhu nqkoj k.r?

Коментар

• постинги,никове ит.н.

Bomb )
            Стегна ли ти се душичката? The show must go on....
            Аз съм заел удобно място, а ти?

Коментар

• ivancho

a vsiaka sistema tarsi ravnovesna tochka

Коментар

• Петрол

nikoi ne e gospod da ti otgovori tochno zastoto bil gaic niamache da e nai bogatia chovek v sveta - no prosto ne moga da se probie kluchovo nivo

Коментар

• GBP/NZD

Позицията от 1.7525 стопирах на 1.7200 на загуба . Сега до края на работният ден ще купя при достигане до 2.7010 с цел 2.7500. Някой има ли отворена позиция , дайте някакъв съвет.
                  Успех на всички.

Коментар

• don karlos

blogadaria za saita ima dosta informacia v nego

Коментар

• za6toto

Шиитските бунтовници все още държат контрола над джамията на имам Али в Наджаф

Коментар

• Петрол

Благодаря. Някой да каже защо еврото така подскочи?

Коментар

• постинги,никове ит.н.

Тесh,просто си смешен,не знам какви ги фантазираш,но аз дори не съм запазил ника the Bomb)
                          Пробвай,сам ще се убедиш.И ако от 1.2345 не продадеш,горчиво ще съжаляваш.Последен шанс!

Коментар

• Tech

Не се дразня, че скъсих. Все пак прибрах 70п и ще скъся отново като му дойде времето.
                            Долният ти пост обаче ме дразни

"Ако всички вече сте си накупили долари на 1,2370 да пробиваме и 1,2380. Какво ще кажете? "

Пак не разбрахме каква е позицията ти и защо целта от 1,24+ стана 1,2355
                            Не съм ти отговарял на въпрос, който си адресирал до Бомбата. Това е лъжа. Ти обаче отговори на въпрос, отправен до П.Караиванов и това всички го прочетаха.

Коментар

• Иванчо

Виж forex.start.bg , средната колона горе.

Коментар

• Петрол

www.bloomberg.com davat cenite v momenta i osnovni ikonomi4eski novini

Коментар

Working...
                                X