If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sell Eur ,za prodan e v momenta i po skoro za zatvariane na poziciite ,$ naistina shte poskapne a petrola edva li shte se sryti skoro ,zabirata ne znam moje i da poskapne no naprolet ..a sega moje samo da se pie ,vino da se kypyva sega my e vremeto ,kypyvash evtino prodavash skapo...
D.Y.F-091066
Коментар
the Bomb
Tech
Ами виж сега,аз за два часа изкарах една фигура от gbp/chf.
Прегледай ми постингите и ми посочи един поне,който да не е донесъл резултат?
Чакам отговор!Повече с деца като теб ни мисля да се занимавам!Чакам да ми отговориш!
И гледай "като плуваш в басейна" да не се удавиш.
И накрая един въпрос,абе Пешо,петък е,потова време жена ти те юрка да тръгвате за село,иди набери си зеленчуци,че глад те чака.Балъци вече няма!
Коментар
Mech
постинги,никове ит.н.
I koe e towa mqsto, Tech? Da ne si sednal wyrhu nqkoj k.r?
Коментар
Tech
постинги,никове ит.н.
Bomb )
Стегна ли ти се душичката? The show must go on....
Аз съм заел удобно място, а ти?
Позицията от 1.7525 стопирах на 1.7200 на загуба . Сега до края на работният ден ще купя при достигане до 2.7010 с цел 2.7500. Някой има ли отворена позиция , дайте някакъв съвет.
Успех на всички.
Благодаря. Някой да каже защо еврото така подскочи?
Коментар
the Bomb
постинги,никове ит.н.
Тесh,просто си смешен,не знам какви ги фантазираш,но аз дори не съм запазил ника the Bomb)
Пробвай,сам ще се убедиш.И ако от 1.2345 не продадеш,горчиво ще съжаляваш.Последен шанс!
Коментар
PF
Tech
Не се дразня, че скъсих. Все пак прибрах 70п и ще скъся отново като му дойде времето.
Долният ти пост обаче ме дразни
"Ако всички вече сте си накупили долари на 1,2370 да пробиваме и 1,2380. Какво ще кажете? "
Пак не разбрахме каква е позицията ти и защо целта от 1,24+ стана 1,2355
Не съм ти отговарял на въпрос, който си адресирал до Бомбата. Това е лъжа. Ти обаче отговори на въпрос, отправен до П.Караиванов и това всички го прочетаха.
Коментар