If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sedmicata mai ste pochne s chakane - s tova nachalo ni nagore ni nadolo - sabota i nedelia da ima niakakvi znachimi sabitia? i koga se chaka nesto vagno i kakvo sledvastata sedmica?
EUR e vazmojno da poskapne no nikak ne e sigyrno,a e siyrno che 100p nagore ne moje da napravi,i po tozi nachin v sachnost davam info za vhod ,atoi e mnogo dobar okolo 1.2380 no ne e izkliycheno tozi vxod da ne se polychi no nad tazi cena moje da se skasiava zdravo ,us -ikonomikata plache za visoki lixvi nomera s plavnoto vdigane go izmislixa zaradi izborite ,za napred sa vazmojni stoinostinad 1.25 samo kratkosrochno i na forex....nai mnogo za den kato rezyltat ot niakakvo info...
D.Y.F-091066
Коментар
Tech
expertni sistemi
Като програмираш логин тайм аут с тази ими версия на MQL ми се обади.
Само внимавай да не го направиш така, че при смяна на котировката винаги да има такъв тайм аут...
Алгоритъма на тестера не е проблем. Ще си комбинираш координирани сигнали от 2 или 3 графики с различни периоди за сигнал на един експерт.
Добра вевер на всички !!!Пореден сега се включвам и прочетох поста ти -радвам се за теб.!!!Но сьм на моята позиция.Добре е че си спечелил но ....От тук сме за нагоре..
Коментар
PF
expertni sistemi
Дублираните позиции са малък проблем, тъй като може да програмираш login timeout. Истинският проблем е тестът на системата. Tester-a na Metatrader предполага еднопосочно движение вътре в 1 бар. Примерно ако за 1 час котировките са се повишили с 60п., алгоритъмът на МТ допуска, че са се повишавали с 1 пипс всяка минута. В резултат тестът има малко общо с реалността. Затова колкото по-голям е таймфреймът толкова по-нереални са тестовете. Виждал съм системи, които "постигат" милиони % профит за 1-2г. ... но само при тест.
днес прегледах форума и ме заинтригува темата инвестиция на пазара
мисля че си струва тази възможност за добри трейдери, които се чувстват
готови да работят за % от профита и нямат финансова възможност да започнат
с по-голяма сума на реал
Коментар