If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kuki, време беше...
Току що сядам и виждам ударен стоп на 2.2875. Индикаторите показват вероятност да пада. И отново се вкл., но този път с половин къса на 2.2873 и стоп на 2.2960. Целта я знаете
В този ред на мисли очаквам еврото да продължи да се качва, макар това да не беше в предварителния план. Излизам за малко.
Коментар
Tech
eur/usd
Днес е малко вероятно да видим 1,2170. Утре привечер по всяка вероятност ще го видим, ако 1,2050 днес издържи.
Някой има ли представа защо въпреки лошите данни за безработицата долара се качи и имате ли предположения как ще се развие американската сесия. Ще видим ли днес нива от 1,2170?
Благодаря предварително
Zdr. i ot men priqtel ot dosta vreme ne bqh pisal ama sega ne moga da ne te pohvalq zatova 4e si stanal dosta izvesten .Ne sledq mnogo foryma za6toto mi pre4i da targyvam pravilno ama mnogo mi e 4ydno kade e Petar4o da ne sa go haknali negovite klienti.hahahah
Kuki
i az te priwetstwam wypriki che ne me poznawash
no az sym chel redowno twoite postingi
Dobre che reshi da se wyrnesh!
Коментар
vieri.
varna2
Ti da nqma6 platforma s razli4ni grafiki pri men si e 1.2120 ne hybavo da pravi6 anti reklama na Varchev ne 4e po nqkoi pat si pravi kakvoto si iska ama sega si4ko si e nared.
Кукуруку, добре дошъл отново. Сигурно мнозина много се радват, че отново си на линия. Тъкмо тези дни си мислех, че като си видял в какво се е превърнал форума и си се отказал да постваш вече. Дано с появата ти повечето плювачи изаядливци да се позасрамят и да се изпокрият, че тренда форума да се скофтя трябва да го обърнем.
XXX//ne razbra li ve4e, 4e horata, koito znaiat kakvo sikat ot pazara, ne pi6at v tozi forum, poneje niama nujda da tursiat podkrepa na mnenieto si ot drugite...Ako iksa6 kupuvai, ako iska6 prodavai---tvoia rabota si e, BUDI SVOBODEN !!!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Удобно място да се добави към късата позиция от 1,2082. Стопа засега удържа напъна, да видим дали и още колко. Бих продал и gbp/usd от нива около 1.8 със стоп 1,8030, което ще се въздържа да направя и като гледам май няма и да стигне дотам.
Здравейте
Айде да свършваме вече с почивките викам аз
През Август, както обикновено, бях пооткъснат от пазара, макар и да продължавах да следя основните движения.
Мисля че е време вече за по-активно включване от понеделник.
Надявам се че форума си е все така приятно място за дискусии.
ПС. Имах няколко мейла от участници във форума, съжалявам че не отговорих, но в един момент компютъра ми в къщи даде проблем с някакъв файл за административни настройки и си загубих пощата и всички писма в нея. За което искрено се извинявам на всички.
Коментар