IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur

taia gospoga deto prognozira spad v ikonomikata na usa zaradi petrola e naznachena sas mnogo svirki ama s tolkova mnogo che kato chue za vdigane i i stava locho

Коментар

• infoCredit Suisse First Boston в Лондоне

Според мен еврото няма да слезе под 1.2000 , максимум до 1 .1975

Коментар

• infoCredit Suisse First Boston в Лондоне

Evala na Maxine Koster, глобальный экономист из Credit Suisse First Boston в Лондоне. Neshto se obarka jenata. Mario kade gi chetesh tezi prognozi, da ne bi bratiata da sa sbarkali v prevoda? :-)))

Коментар

• GREENSPAN

zatvariate gubestite kontrakti vednaga

Коментар

• GREENSPAN

seki sam si precenqva.

Коментар

• GREENSPAN

moje bi e veche kusno

Коментар

• GREENSPAN

podkrepi ikonomikata kupuvaite $

Коментар

• GREENSPAN

mdaa pak ni napraiha na nishto veche vijdam kak stoput mi si zaminava na 1.2011 - kakvo bezobrazie!

Коментар

• GREENSPAN

po skoro vseki o4akva 4e 6te podkrepi $ i zatova taka se polu4i a pak i mi4igan izleze dobre...

Коментар

• GREENSPAN

da ne se e izcepil veche neshto tozi greenspan pak

Коментар

• GREENSPAN

v 17h. ama ko stana s $ 4e taka sko4i?

Коментар

• GREENSPAN

v kolko 6te govori 4e pazara zaspa

Коментар

• FxBro

Brat,ne mojah da si kupia evra kakto savetvas,ama ne suzhalqvam za momenta. Sori che ne ti napravihme kinti, ma nema da se plashish kopeue, 1,2 idva neusetno pochti.

Коментар

• GDP

U.S. Economy Grew at a 2.8% Annual Rate in Second Quarter
                              Aug. 27 (Bloomberg) -- The U.S. economy grew at a 2.8 percent annual rate from April through June, slower than the government estimated last month as higher oil prices limited consumer spending and contributed to a record trade deficit.

Коментар

• GDP

Е, момчета, готови ли сте за неприятния БВП? Продадохте ли доларчетата овреме? Само без паника, че ще ми направите кинти днес, споко само - едно голямо люшкане и връщане ви чака, нема да се плашите от въртележката

Коментар

Working...
                                X