If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
statistikata na acmos...za suzalenie e na tazi grupa treideri - drebnite ribi...koito nai mnogo gubqt...razbiraite go kakto iskate. az otdavna q sledq i signalite koito dava da identi4ni s nastroeniqt vuv tozi forum. si4ki kupuvame i 4ak kogato se otkazem...to se ka4va.
pozdravi i uspeh
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ако има почитатели на стривовете нека да види какво стана с акциите на Bank of America
Коментар
supertreder
forum
Ne se pritesniavaite eur pak shte tragne nagore ,lixvata shte ia kachva Greenspan no tozi pat moje da propysne zaradi izborite inache niama nakade...i $ shte poskapne veroiatnostta da se slychi sled dve sedmici e goliama(tazi ne broia) a prez sledvashtata eur e nagore ,sega shte se motae do 1.21 i obratno,taka mi izglejda na men -za sega ..pozdravi..i po spokoino..
na tiah im e mnogo po lesno da izpolzvat petrola - vsichki mehanizmi sa zadeistvani trenda na petrola e smenil posokata-a i vazdeistvieto na edno riazko padane na petrola ste ukrepi mnogo poveche dolara (vlianieto na usa v svetoven mastab ) otkolkoto vsichko drugo - t.e s edin korchum 2 zaeka(a v momenta cena na petrol=vlianie na usa) toi na grinspeen vtorichnia efekt mu se vigda v momenta na tema kolko sme zle che za da se opravim vdigame pensionnata vazrast ama koga nikoi ne kazva)
Vazmojno e da niama goliamo dvijenie, zashtto she naglasiat dannite da izliazat mnogo bliski do ochakvanoto. Pone taka si mislia. Alan Greenspan mu se iska da kaje che she spre pokachvaneto na lihvata no tova ako go kaje vse edni niakoi samolet da se zabie v Empire state building, ta ot tuk natatak samo petroleca v Irak she moje da im pomogne da si pozakarpat ikonomikata
Коментар