IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Аз имах две поръчки на 1.2147 и 1.2137 и двете бяха изпълнени с точност до пип но бяхя стоп ентри

Коментар

• Делтасмот

...едната ми поръчка е изпълнена с 50 пипса разлика, а другата със 70 ...

Коментар

• eur/usd

HP поръчката пазарна ли беше или със стоп ентри?

Коментар

• eur/usd

HP при такъв пазар никой брокер не изпълнява поръчките точно. Просто първата котировка след новините беше 2110. И на мен там ми изпълниха ентрито (друг брокер).

Успех и не се шашкай!

Коментар

• eur/usd

Slagam stop na 1.2160 i ostawqm za po kasno. Da vidi da li shte sleze pod 1.21

Коментар

• NASDAQ

Ъм тоз наздак на къв се прай толкова разпродаден, я бой!

Коментар

• eur/usd

na men pak edni drugi glavoci ot bg mi aktiviraha stopa i mi otvoriha ochte tolkova v sastata posoka ot nivoto na stopa

Коментар

• eur/usd

nqkoi moge li da dade posledna kotirovka predi gap-a na eur/usd

Коментар

• делтасток

продава 1.2133 изпълнено 1.2108

Коментар

• eur/usd

na men pak edni drugi glavoci ot bg mi aktiviraha stopa i mi otvoriha ochte tolkova v sastata posoka ot nivoto na stopa

Коментар

• eur/usd

Varna 2, спомням си го много добре. Аз тогава май излезнах на 0. Не се плаша. Само трябва повече да прецизирам стоповете
                        Поздрави!

Коментар

• eur/usd

i az otivam da pia edna otvia mi stopa no porachkata beche malka ste go pregivea

Коментар

• eur/usd

Май ще си сменям Делтата из им давам поръчка продава 1.2150, а те ми я изпълняват на 1.2110 и вместо да сам на плюс в момента ГУБЯ. Ако някои има отношение по въпроса или се е случило нешто подобно моля да ми съобщи. Кажете кой брокер си изпълнява с точност ентритата за да си прехвърля парите при него, че такова отношение.

Коментар

• eur/usd

mislq 4e ima baia opcii koito izti4at dnes v 17 ili 18 posle moze po-seriozno da trugnem na nqkude ...1,20+
                              pozdravi i uspeh
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Sistray, нема да се пуашиш! Аз по-предния път кви дървета ядох и в двете посоки, нали си спомняш ква цветомузика беше. От тогава в такива дни играя с малки позиции, и дълбоки стопове. Разходките в двете посоки станаха нещо обичайно. Така или иначе днес приключих добре, но това си е шанаджийска работа. Айде много профити на всички, а който го е отиграл майсторската да пие едно довечера и за мен.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X