If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hahahaha
Аз на курс не съм ходил... е, само тоя - всекидневния де. Но на твоя мога да се запиша! Обаче само на разменни начала - ти ме обучаваш на Forex, а аз те обучавам на правопис.
...
Не - размислих. Ще си тъна в неведение. ; )
Коментар
thommo
vaso
ima si stranici s novini i to specialno za Forex- varni gi malko nazat i shte namerish tva koeto te interisuva.
ti targuvash li?
Коментар
Шопо
kurs
А бе хора туку нема некой се появи курс ще дава
Пич колко такива тарикати с курсове минаха от тук
Thommo, можеше и по-простичко да попиташ бе, човек. Веднага щях да ти отговоря, че съм аматьор. А с Forex-a съм слабо запознат. Мерси за съвета все пак Аз информация търся след всяка по-неприятна загуба. А като стана ПРОФЕСИОНАЛИСТ и започна да си изкарвам прехраната с валутна спекула ще ти кажа. Може даже и нов форум да си направим... )))))))
Коментар
thommo
kurs
Bil si na nqkaf tap kurs v Bulgaria i si mislish che vsichko ti e qsno za pazara. Povqrvai mi bil sam na nqkolko kursa v Bg i samo kadeto si zagubih vremeto.
...Da vzema da si doida do Bulgaria da napravq edin kurs...da vi otvorq ochite
Коментар
thommo
kurs
Bil si na nqkaf tap kurs v Bulgaria i si mislish che vsichko ti e qsno za pazara. Povqrvai mi bil sam na nqkolko kursa v Bg i samo kadeto si zagubih vremeto.
...Da vzema da si doida do Bulgaria da napravq edin kurs...da vi otvorq ochite
Коментар
vaso
GBP/USD
Ave mom4eta kakvo e stanalo dneska paunda - gledam qko sriv se e polu4il - nqma6e me prez denq - da ne bi ne6to ot izqvlenieto na BoE da e povlialo taka - ako nqkoi moje d adade malko info 6te sam mu blagodaren?
Коментар
thommo
systray
mersi za otgovora. stana mi dosta qsno kolko si zapoznat s FOREX ...edin savet ot men...vmesto da si gubish vremeto v toq forum - vzemi si nameri poveche informacia za pazara.
Коментар