If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио здравей получил съм го, но не съм го прочел още само го започнах снощи, но ми се отвори малко работа и после забравих. Сега ще го прочета. Благодария ти много. Пожелавам ти много успехи
nqkoi da znae kakvi opcii izti4at v 17.00h na6e vreme??
10x predvaritelno
Коментар
mario
Невярващ
Здравейте и успех на всички
Невярващ,
Писах ти,но явно нищо не си получил.
Виж ми меила и ми изпрати твоя,ако желаеш разбира се.
За канадеца-виждам го много разпродаден,
но смятам,че е рано за покупки.
1.2700-това мисля,че е нивото за покупки.
Не искам никого да дразня,нищо лично-така го виждам.
Поздрави и успех
За Канадеца чакам да видиа 1.2845 и пазарувам с цел 1.2925
Коментар
neviarvasht
evr/usd
Коко има няколко възможни варианти на развитие. Първият вариант е от тези нива около 1.2290 да направи покачване кам 1.2330-40 и от там да слезе кам 1.2260-50 и с това да преключи корекцията и да направи покачване кам 1.2390-1.2410 и там пък да преключи покачването. Вторият вариант е да слезе сега директно кам 1.2260. При такав вариант ще означава че след едно покачване кам 1.2320-30 ще слеземе по надолу от 1.2260 и последното покачване ще се поадалечи във времето. С канадеца също бързате той има да направи още едно дъно под 1.28 и тогава купувайте с цел космоса
Аз съм приготвил един от ония камиони, на които само едната гума им струва 15000EUR :-)))
Майтап да става ...
Коментар
neviarvasht
evr/usd
Как сте пичове. Не е още момента за средносрочно касите. Това е само една корекция кам 1.2250-60 преди последното покачване тогава взимайте с каруцата. Тези стопове които ги пишете на 1.236x не са удачни и ще бъдат отнесени като бръмбар сламка. Хайде успешен ден на всички
Коментар