IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър Ви ден

Koko, 1,8040 низходяща трендлиния на дневна - макар че сигурно си го видял.

Коментар

• имам нужда от хелп

Formulata ne se polu4i kakto triabva sori

Коментар

• Добър Ви ден

Long gbp 8024

Коментар

• имам нужда от хелп

Kukuviza, mislia 4e formulata za parvata zada4a e nominala - P= C1 + C2+ +Cn + Bn
          2 n n
          (1+r) (1+r) (1+r) (1+r)

a, za dohodnosta za perioda mislia 4e 6te e okolo 5%. Neznam dali 6te ti pomogne no prosto karam na spomeni ot tova kakvo sam u4il

Коментар

• GBP/USD

Къса от 1.8025.

Коментар

• Добър Ви ден

short gbpusd 1,8015 stop 1,8070 tp 1,7915

Коментар

• Добър Ви ден

short eur/$ 1,2318 stop 1,2355

Коментар

• Добър Ви ден

PETRE kagi niakoi posoka kak gi vigda6 krosovete na gbp/chf i gbp/jpy

Коментар

• Добър Ви ден

nakade dnes pri novinite kak go vigdate pazara

Коментар

• Добър Ви ден

Здравейте спекуланти,
                      За мен деня наистина е добър:-)
                      Пожелавам успех на всички днес.

Коментар

• имам нужда от хелп

mersi, аз го направих и като отделна тема
                        ще те помоля и теб за малко повече разяснения ако ти е удобно за да го изпратя
                        човека е на изпит а аз трудно ще превключа да си припомня всички изчисления

Коментар

• имам нужда от хелп

Втората ми е много сложна, но според мен отговорите на първата са 1072.73 и 21%.
                          The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат

Коментар

• имам нужда от хелп

За съжаление съм учил само точни науки.

Коментар

• имам нужда от хелп

Акционерно д-во е финансирано с обикновени акции и облигации. Счет.ст-ст на собствения капитал на д-вото е 100 милиона лева, счетоводната стойност на 1 акция е 100 лева. Същевременно на вторичния пазар акциите се котират по 150 лева. През предходната година дружеството е изплатило дивидент 18 лева на акция. В края на текущата година се очаква нетния доход на 1 акция да възлиза на 38.88 лв. и 50% от него да се изплати като дивидент, като реализирания темп на прираст на дивидента се запази за неограничен период от време. Облигациите на д-вото имат номинална стойност 50 млн.лв и се продават на 120% от номиналната им ст-ст. Цената на финансиране на д-вото е 8%. Намерете среднопретеглената цена на капитала на база пазарни тегла, ако ставката е 20%

Още 1 път повтавям колко безкрайно благодарен ще бъда ако някой реши задачите в рамките на 20тина минути да му помогнем на момчето ))

Коментар

• имам нужда от хелп

здравейте
                                съжалявам че не пиша тук толкова време
                                но за това после

имам нужда от спешна помощ

малко задачки по корпоративни финанси - забравил съм яко теорията от това съсредоточаване в други области. за брат ми са

Фирма А е емитирала 4 годишни облигации с номинал 1000 лева на 1 облигация с купонен процент 12%.
                                Купонните плащания се правят 2 пъти годишно в края на всяко шестмесечие при лихвен процент на годишна база 10%. Каква е цената на облигациите на фирмата в настоящия момент? Каква ще е доходността за периода на държане на инвеститор, който продава облигации на фирма А след 6 месеца (непосредствено след първото купоонно плащане) на цена 1100 лева

И аз ще се блъскам но ако някой с по-пресни знания помогне в следващите 20 минути с отговор на задачата ( и следващата която ще постна) - ще съм адски благодарен и обещавам да се върна да пиша във форума )))

чакам, ако можете да ми помогнете
                                почвам да пиша и втората задача

Коментар

Working...
                                X