If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ивче, майка, сабалем казах ли ти да си глътнеш хапчетата, ти пак щурееш цял ден. Отде набираш толко скорост да търгуваш и да пишеш абракадабри цел дел, си мислиш? Ааа? От болестта е, мило зайче, хайде сега да си разпечаташ апченцата и с една чашчица водичка да си ги глътнеш! Я кви са шаренки, веселки, няма да ти се опрат никак даже...
ne si prav. 1-2-3-4-5 pipsa ne sa nisto pri din.pazar.v bg. sam klient na deltata, osven niakoy zab. golemi toiagi ne sam ial.v deisyvetelnost niakolko sekundi v din. pazar sa ot izkl. znachenie.tova zavisi nesamo ot brokera,no iot vrazkata,compt.,skorosta i tn.tova koeto vi e na monitora, veche se e sluchilo.sledvat samo iadove i psuvni.s tova ne opravdavam brok.,no vse pak da vidim i nashite teh.vazmojnosti. a za g-n karaivanov e/d 1.23 kogato zafnat nalamite /za tazi sesia. uspeh na vsichki. az iziadoh toiaga e/gbp icega sam. na kasa. ok
Днес имах една хубава позиция в Паунд\Долар купени където трябва със стоп също където трябва в един български брокер-но не Делтасток!Нещата си вървяха нормално но изведнъж при поредната корекция в обратна посока на позицията ми ми беше ударен стопа и бях изваден от играта.На графиките на Делтасток,Варчев и доста други брокери такава котировка нямаше никъде.Също и в FXCM и Саксобанк.Вярно разликата беше някъде и един пипс но такава котировка че да ми се удари стопа нямаше никъде.От там ми отговориха че аз търгувам при тях и тяхната графика е меродавна.Как мислите дали да отскоча до комисията по финансов надзор за да се изясни чия графика е истинската-тази на целия свят или тази на този брокер?
Върнете се в началото
Гост
Пуснато на: Петък Септември 24, 2004 7:16 pm Заглавие:
Аз се сещам кой си ти,а предполагам се досещаш аз кой съм
Нищо не може да се направи,т.к. и в тази комисия никой не разбира нищо,пък и нали са ти казали,че тяхната,а не някаква друга графика е меродавна...А и за 1 пипс Не иде някак си
Върнете се в началото
Гост
Пуснато на: Петък Септември 24, 2004 7:26 pm Заглавие:
Че това си е чиста кражба бе човек,не мислиш ли че е така.Дори котировката отиде точно дотам че да ме затворят.Не че съм загубил много защото после пак имаше обир на стопове,но този път навсякъде,на всички графики.Абе става дума за 30 пипса,ама нали това са пари а не тоалетна хартия.Ще разберат те че са попаднали на костелив орех,мамката им мръсна крадлива!
Върнете се в началото
Гост
Пуснато на: Петък Септември 24, 2004 7:31 pm Заглавие:
Ама на по горно ниво с околао 30 пипса.Така че това са си 50 кинта.Показаха някакви графики но но хартия,а не на компютъра.Струва ми се че бяха доизкусорени.На въпроса защо не искат да ми покажат графиките на екрана,ми отговориха че шефа издал нареждане да не се пускат клиенти в помещението където са си дилърите.Абе какво да ти кажа,могат да избудалкат тоя и оня ама с мене ще им заседне хапката в гърлото,най малкото ще им висят на главата ония от финансовия надзор две седмици.А иначе от .цялата работа съм на минус един пипс за днес,но аз за брокера няма печеля каквото и да става,мамка им крадлива.Май минавам от понеделник към друг брокер,така ще стане май!
Върнете се в началото
Гост
Пуснато на: Петък Септември 24, 2004 7:55 pm Заглавие:
Виж сега какво.Тези неща,за които говориш е добре в ДЕТАЙЛИ да се изяснят преди подписването на договора.А що се отнася за голямата кражба-мисля знаеш,не по-зле от мен,че тя се извърши през годините 2001-2003.Тогава,когато на някои клиенти им се даде преференция,ама ако играят с лот от 200к,а за другите такива тесларски комисионни,че интрадей играчите бяха просто обречени.Тогава,когато се знаеше че в тази нова за БГ област "клиентите" всъщност са пациенти и нито една позицийка не беше откривана в чужбина,а само на хартия.И когато някой доволно потриваха ръце,след поредния фалирал акаунт Сега доста участници вече се понаучиха на нещичко и голямата яма с неоткриването на позициите и правенето на "Уилям Хил" и
"Еврофутбол" почна да умира А щом се налага да откриват позиции навън се наложи и пренареждане на позициите,нови схеми за обир с котировките,стоповете и лихвения диференциал.Това и дете би го забелязало,но наглеците до гроб ще са си такива
Върнете се в началото
Гост
Пуснато на: Петък Септември 24, 2004 8:14 pm Заглавие:
nalojimi se da izlqza , sega sqdam i kakvo vijdam propusk da vlqza kas vav eur.zaformen minus vav usd/cad.kakvo da vi kaja ima i takiva dni.vajnoto e da se pregla6tat zagubite i napred ot drugata sedmica.
priqtna po4ivka na vsi4ki.zaslujavame go.
Коментар