If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте момчета знам че не е приятно като сте в позиция, аз да ви говоря такива работи, но мисля че е по добре да ви ги кажа все пак.
Канадеца няма завършено движение надолу така че ще има и ново дъно, но според мене това няма да е сега, а от тук по вероятно е да се покачи кам 1.2810-30 и след това да щормува надолу въпреки че има вариант от там като тръгне надолу пак да не е с цел ново дъно затова като стигнеме там ще го разгледам и ще ви пиша пак. Съжалявам още веднъж за песиместичната прогноза, но това е за мене действителноста. Това естествено неозначава при достигане на горните нива да бягате от позиция без хубаво да огледате индикаторите и да видите дали има основание да се случи това което съм ви написал. Но ново дъно бъдете убедени че ще има въпросът е колко ще е дълбока тази корекция затова ви стискам палци да не съм познал и да бъркам че ще е дотам, а тя да се окаже по дълбока и да си измъкнете позициите на печалба макар и малка.
Искренно ви пожелавам успех.
Коментар
vaso
KOKO-e/$
13:12 USD/CAD: Drifts Towards Lows, Oil In Focus] Boston, September 27: Oil is
the focus in USD/CAD on many levels today. One, dealers report seeing residual
month-end repatriation for oil settlements today; two,, foreign accounts are
buying CAD for the Petro-Canada deal as the government divests its last 19%, and
lastly the price of crude is at a new record high, just south of $50. All are
helping underpin the Loonie
Коментар
mario
KOKO-e/$
КОКО,
разбра какво имам предвид.
Успех
Коментар
mario
MitkoZ
Не съм се обидил
Писах бързо,защото си мислех,че след малко ще ми спрат и-нета.
За тези нива,които споменах мисля,че на тях ще добавят късите
цел-1.269.
Може да се използва момента за изход от дългите които заемате.
МНОГО МОЛЯ,личното ми мнение да не се възприма като
абсолютно сигурно.Може и да греша!!!
Пожелавам Ви успех
Евро/доллар так призадумались над своей дальнейшей судьбой, что у нас и толковых мыслей не возникает. Пока осваивается пространство выше уровня 1.2220. Но, рассматриваемая пара валют, формирует коррекцию как-то очень робко. Если "Медведи" так и не смогут в ближайший день-два выйти ниже 1.2220, то у них появятся технические проблемы, вызванные попаданием вспомогательных индикативных функций в область "препроданность". Т.е. получится, что продать то евро так по серьезному и не продали, но "перепроданность" могут получить. В этом случае, у "Быков" появляется шанс продолжить свое восхождение в рамках up-ветки с началом от 1.1986((30/08/04) (см. на рис. 2) с целевой областью в районе 1.2460.
Важные уровни: ниже текущей цены - 1.2220 и 1.2165; выше - 1.2360, 1.2400 и 1.2450.
За Митко З: Аз не съм врачка и нищо не обещавам.
Това което съм писал си е мое лично мнение с което не
искам да ангажирам никого.
Успех на всички
В Бургас идва буря и сигурно ще
EUR/USD остава да се търгува под натиск към офертите купува за еврото в 1.2250/40 долара въпреки по-добрия от очакванията IFO индекс на Германия за септември по-рано днес и въпреки слуховете по британската преса, че от американската администрация са препоръчали на фин.секретар Сноу у ипрезидента Буш да "сондират" на предстоящата среща на Г7 в края на седмицата за евентуална нова девалвация на долара с около 20%.
Известна подкрепа за долара идва от лекото възстановяване на доходността по 10 годишните америк.дългови книжа (т.н. US Treasury), като доходността им днес покачи до 4.05% спрямо 4.03% при затварянето в петък и нивата малко под 4.0% от миналата седмица (спад в доходността им беше една от водещите причини за натиска върху долара миналата седмица).
Пазарът като цяло все още остава "бичи" за еврото, но според доста дилъри, преди ново покачване на еврото към 1.2345/60 върховете, може да има по-дълбок негов спад към 1.2200/1.2190 (долният край на основният покачващ се канал за еврото в сила от 08.09.04г. насам).
Но само спад на евото под офертите купува в 1.2250/40 долара ще прицели първи слаби стопове на дълги евра под 1.2240 и ще доведе до тест на следващите оферти купува към 1.2230/20 с нови стопове под 1.2220/10 нивата.
Днес няма важни данни от САЩ (за разлика от серията важни данни от утре до края на седмицата!), като интерес ще представляват само данни за продажбите на нови жилища за август от 17:00ч.
Също в 17:00ч. изтичат опциии за EUR/USD в 1.2250 и 1.2280 нивата и това може да довде до гравитиране на еврото на спот пазара около тези нива, но след техния падеж евентуално да последва раздвижване на спот пазара.
От 17:00ч. днес ще говори и члена на FED - Пианалто, последван от Грамлих (19:00ч.) и Стърн (от 20;00ч.).
Оферти продава за еврото продължава да има към 1.2280/90 долара със слаби стопове над 1.2300 и следващи оферти продава към 1.2315/20 и важните оферти продава към 1.2345/60 върховете на еврото от миналата седмица.
Коментар