IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДОБРО УТРО

no kato gledam taia nosht na Sigapore borsata Oila e minal 50$, koeto moze i da otlozi scenariq s padanedo na canadeca za drug put.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ДОБРО УТРО

MitkoZ : 4e shte glutne voda canadeca shte glutne oba4e nie kolko shte sme glutnali predi tova nikoi ne moze da kaze. gledam taia nosht edin ot stopovete mi e 'ocelql' za 1 pip... Kato go gledam 6 poredni dni...nishto 4udno i dnes da produlzi sushtoto dvizenie, koeto hi4 ne me radva. Indkatorite ve4e sa gotovi za korekciq, no oshte edni 50-60 pipa sa nishto...za 4h ili Daily chart. Mdaa. Sega vuprosa e na koi nema da mu izdurzat nervite(ili accounta)
      na dulgite caci ili na kusite igra4i, koito gledat do max da izcedat profita.
      Edno spadane na EUR/USD pridruzeno sus spadane na Brent-a na Londonskata borsa shte e dobur znak, no da vidim.
      pozdravi i uspeh na vsi4ki

Коментар

• ДОБРО УТРО

Добро утро и успех на всички.
        Искам да попитам някой, дето ги разбира: не е ли време канадеца да глътне вода - USD/CAD вече два пъти не можа да пробие 1.2710?

Коментар

• Peter Bain

Za Koko: az tezi dwa saita sam gi razgledala. Ste sam ti blagodarna, ako mi izpratish nesto poweche.

Коментар

• eurusd

28.09.04
            Pair Trend High Pivot Low OBght OSold KeyR KeyS
            EURUSD Up 1.2321 1.2283 1.2253 1.2317 1.2249 1.2351 1.2215
            GBPUSD Up 1.8129 1.8078 1.8039 1.8123 1.8033 1.8168 1.7988
            USDCHF Up 1.2640 1.2610 1.2574 1.2643 1.2577 1.2676 1.2544
            EURCHF Up 1.5506 1.5489 1.5468 1.5508 1.5470 1.5527 1.5451
            GBPCHF Up 2.2847 2.2790 2.2743 2.2842 2.2738 2.2894 2.2686

Коментар

• Какво е това?

Добро утро и успешен ден от мен.
              Петроли,урагани,а бе се простотии в моя вреда.Достатъчно съм зле в позиции за момента
              и обмислям варианта да си изключа компютъра за днес.
              Успех.

Коментар

• Какво е това?

Това шега ли е:

Игроки не отнеслись серьезно к сообщению Доу Джонса о том, что Джордж Буш готов позволить девальвацию доллара на целых 20 %. Сообщение указало, что высшие представители американской администрации намерены повлиять на Белый дом и американское Казначейство, чтобы те согласились на обесценение доллара как метод урегулирования дефицита текущего счета американского платежного баланса. "Вы не сможете девальвировать доллар достаточно сильно, чтобы исправить дефицит нашей торговли", - изрек в ответ один американский дилер, объясняя отсутствие значительно реакции рынка на новости. Любое подобное сообщение высокопоставленного чиновника способно серьезно подкосить позиции доллара.
                http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=274306

Коментар

• EU i USA

malko izvun temata no se za4etoh

http://news.bg/article.php?cid=66&pid=0&aid=146486

Коментар

• cad/jpy

Petar blagodaria zasaveta za evrata no na toia etap shte gi zatvoria na 1.2325

Коментар

• ===&&&--------------

leka nocht - ne si ostaviate keremidi v spalnite

Коментар

• cad/jpy

Petar izvini me rabotia v momenta s notbook prez gsm i neshto seskapa pratih ti tel na maila priemam zaloga

Коментар

• ===&&&--------------

Drugo ne moje da se ochakva ot teb prosto si tolkova tap che si predskazuem ot vsiakade de i pazara da beshe kato teb.

Коментар

• ===&&&--------------

parite rabotiat kogato sa v oborot - v sluchaia posokata e iasna - oborota e vagen - i nikoga v grechnata posoka

Коментар

• cad/jpy

KOKO- чакам потвърждение от теб

Коментар

• ===&&&--------------

az moite 100 $ si gi izkarah za 14 min

Коментар

Working...
                                X