IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor
    blagodaria koko,
    imam oshte edin wypros.Niama li nachin da si naprawim forum za FOREX tyrguwia koito da e po-strukturiran na temi -naprimer Recommendations za analiz i podobni...prosto da ima struktura niakakwa ili ima weche podoben za kogoto ne znam?
    във форума на форекс-фриизоне.ком

Коментар

• blagodaria koko,
      imam oshte edin wypros.Niama li nachin da si naprawim forum za FOREX tyrguwia koito da e po-strukturiran na temi -naprimer Recommendations za analiz i podobni...prosto da ima struktura niakakwa ili ima weche podoben za kogoto ne znam?
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
        koko, blagodaria za obiasnenieto.mojesh li da me nasochish kum online resurs za chetene po temata GANN ,wuobshte smiatash li che e nadejden nachin za tyrguwane(kolkoto i indiwidualno da e towa).Ako ne e taina ,ti kakwo izpolzwash za analiz na pazara?
        mersaj!
        Ами ще ти дам утре линкове, ганн е труден за търговия, аз си го харесвам иначе но още не съм го разбрал в пълнота, коментирах просто защото със стохх се знаем от преди някъде две години когато се засичахме в две групи в яхоо на тема ганн.

Коментар

• EURUSD

Между другото, защо очаквам добри данни от САЩ ?!

На последък нещата за хамериканската икономика не бяха добри, но от няколко дни нещата започват да се обръщат и предполагам, че и утре ще е така!
          Изобщо, за мен нещата са тръгнали към 1.1ххх - така и го отигравам в момента! ;-)

Успехи!

Коментар

• Да - зоната 1.2190-1.2200 се оказа костелив орех, защото там биковете работят здраво! След утрешните данни обаче поведението на пазара може да откаже биковете и да пробием към нива 1.1ххх

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
              Колеги, минем ли под 1.2190 ще гониме поне още една фигура на долу днес... :-)

Ако не днес, то за утре са ни приготвили добри хамерикански данни!
              Дължината няма значение - по-добре скъсявайте! ;-)

Успехи!

Напълно съм съгласен, но 1.2190 надали ще падне

Коментар

• Крис

1.1950 после 1.1844 после дъното в момента и то като падне и след доларова еуфория две поредни повишения на лихвата от ЕЦБ и ще е на 1.25 от там ако петрола не пада пътя е ясен и чист нагоре изпълнен със съпротиви които след като пробие ще го подкрепят , сега бяха го подкарали докъдето стигне и после да пада че с инерцията можеше и 1 да пробие.
                D.Y.F-091066

Коментар

• EURUSD

Колеги, минем ли под 1.2190 ще гониме поне още една фигура на долу днес... :-)

Ако не днес, то за утре са ни приготвили добри хамерикански данни!
                  Дължината няма значение - по-добре скъсявайте! ;-)

Успехи!

Коментар

• Колко много надолу ще да е това? А това 1.40 - защо пък не...

Коментар

• Крис

Много надолу за сериозно двойно дъно а може и под него и от там само нагоре за еврото до над 1.40.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• koko, blagodaria za obiasnenieto.mojesh li da me nasochish kum online resurs za chetene po temata GANN ,wuobshte smiatash li che e nadejden nachin za tyrguwane(kolkoto i indiwidualno da e towa).Ako ne e taina ,ti kakwo izpolzwash za analiz na pazara?
                        mersaj!
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• tragvame kam 1.19,spirki za po4ivka 1.216,1.208,1.202

Коментар

• Първоначално изпратено от KrisSofia
                            Някой да го вижда след 1.22 до към 1.2165? И после накъде?
                            Oste nadolu predpolagam, edva li niakoi znae

Коментар

• Някой да го вижда след 1.22 до към 1.2165? И после накъде?

Коментар

• Do koga?

Коментар

Working...
                                X