Първоначално изпратено от masagor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от masagorkoko, blagodaria za obiasnenieto.mojesh li da me nasochish kum online resurs za chetene po temata GANN ,wuobshte smiatash li che e nadejden nachin za tyrguwane(kolkoto i indiwidualno da e towa).Ako ne e taina ,ti kakwo izpolzwash za analiz na pazara?
mersaj!
Коментар
-
EURUSD
Между другото, защо очаквам добри данни от САЩ ?!
На последък нещата за хамериканската икономика не бяха добри, но от няколко дни нещата започват да се обръщат и предполагам, че и утре ще е така!
Изобщо, за мен нещата са тръгнали към 1.1ххх - така и го отигравам в момента! ;-)
Успехи!
Коментар
-
Re: EURUSD
Първоначално изпратено от OPASENКолеги, минем ли под 1.2190 ще гониме поне още една фигура на долу днес... :-)
Ако не днес, то за утре са ни приготвили добри хамерикански данни!
Дължината няма значение - по-добре скъсявайте! ;-)
Успехи!
Напълно съм съгласен, но 1.2190 надали ще падне
Коментар
-
Крис
1.1950 после 1.1844 после дъното в момента и то като падне и след доларова еуфория две поредни повишения на лихвата от ЕЦБ и ще е на 1.25 от там ако петрола не пада пътя е ясен и чист нагоре изпълнен със съпротиви които след като пробие ще го подкрепят , сега бяха го подкарали докъдето стигне и после да пада че с инерцията можеше и 1 да пробие.D.Y.F-091066
Коментар
-
koko, blagodaria za obiasnenieto.mojesh li da me nasochish kum online resurs za chetene po temata GANN ,wuobshte smiatash li che e nadejden nachin za tyrguwane(kolkoto i indiwidualno da e towa).Ako ne e taina ,ti kakwo izpolzwash za analiz na pazara?
mersaj!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
Коментар