IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/usd

Внимавай с кабела все пак

from Robert.Howard@thomson.com
    to ak@netbg.com
    Cable has fallen by a quarter-cent to test its late London morningof 1.8055 after the unveiling of a larger-than-expected upward revision to annualized US Q2 GDP (to 3.3%, from 2.8%, against 3.0-3.1% forecast).The large upward revision contrasts with the earlier surprise downward revision to UK Q2 annualized GDP (to 3.6%, from 3.7%).1.8033 (Monday"s intra-week low) provides a sub-1.8150/55 bear target, with lower support pegged at 1.8000/05. 1.8055 was initially plumbed on the back of amuch worse-than-expected CBI survey.

Коментар

• ИНФО

Последното беше за Петър Караиванов

Коментар

• ИНФО

С удоволствие,само че нямам твоя номер.
        Знаеш ми мейла-можеш да го пратиш там.
        Поздрави

Коментар

• eur/usd

chakam 1.2315 i 1.2305 za da otvorai i dobavia nagore

Коментар

• ИНФО

otnosntno tvoiqt klient Petar kazvash kupile na nivo 1.4730 i sa go ztvorili na nivo 1.3870.
            To4no po sredata na tozi diapazon ima edno nivo 1.4427 ot koeto dvoikata e napravila korekciq do 1.4672 pove4e ot dva centa pri edno umno dobavqne tvoiqt klient e mozel da se izmakne.(pri uslovie 4e ima dostata4no pari i igrae sas malak procent ot smetkata).

Коментар

• eur/usd

az imah kasa no ia zatvorih na nula - i niama da otvariam poveche

Коментар

• eur/usd

zaslujava si da se probva edna kysa ot 1,2330 sys stop na 1,2355/60 spored men
                i ste q probvam de : ) mestq stopa na kysite gbp/usd ot sutrinta na 1,8090 /na nulata sled dobavqneto/ no targeta ot 8030 go maham mislq 4e ima potencial dosta za nadolu ako eur.usd poeme south

Коментар

• ИНФО

Напълно съм съгласен с теб но 1.2345/60 върховете и невъзможността те да бъдат пробити дава сигнал за по-дълбока низходяща корекция за EUR/USD, но сигнал за това днес ще бъде даден само при спад на еврото под вчерашното негово дъно към 1.2280 долара. От друга страна над 1.2335 дремят много оферти продава които може би ще могат да пробият 1.23 нивата и ако видим нива под 1.2280 днес това е хубав знак че 1.2360 е един хубав връх

Коментар

• ИНФО

КОКО - мнението ми от преди няколко часа не се е променило - рейндж 1.2300/05-1.2350/60
                    Само пробив на едно от тези нива би довел до по-сериозно движение в някоя посока.
                    А за канадците,недей да си толкова убеден.Ще ти разкажа един случай от преди година и половина:
                    Имах един клиент който купи $/САД на 1.4730. И той като теб беше много убеден, че неможе да няма
                    движение нагоре.Въобще не ми вярваше, че тепърва $ ще пада. И знаеш ли какво се случи? Ами затвориха го служебно на 1.3870 - за справка виж април-май 2003г
                    Дано да си ме разбрал какво искам да кажа и да не допускаш неговата грешка.
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ИНФО

aide i az da kaja malko za gbp/jpy buy 200.08 stop 199.58 t.p. 201+

Коментар

• ИНФО

Марио, знам че си далеч,но като имаш път към София звънни да се видим. Специално за GBP/JPY имам наистина какво да ти кажа.
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петър

Не знам Петър ти на какво мнение си но аз започнах голямо шортене на евро долара
                          А канадеца сам ще се вдигне защото има доста силни опции на 1.2675 и 1.2650

Коментар

• ИНФО

КОКО - сори за грешката, но в момента пиша вдновременно на 4 прозореца.
                            Аз не съм се забързал толкова много, така , че като се прибереш в София се обади - имаш ми телефона
                            Поздрави и успех на теб и всички Спекуланти

Коментар

• ИНФО

Съжалявам-грешно съм разбрал

Коментар

• ИНФО

Благодаря Петър,
                                Само,че съм много далече-Бургас а така като гледам
                                повечето сте от София,иначе с удоволствие.
                                Поздрави и успех

Коментар

Working...
                                X