IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

А между другото ако Петър проведе един курс аз ще съм първият записан защото той доказа че е велик - поне ако е играл това кщоето е говорил е поне с 17к пред нас - аз например съм -3к за два дни
    а иначе от книги няма смисъл аз съм фен на Петър Баин но следвайки го послесните дни се издъних

Коментар

• eur/usd

a vmesto da se qdete mi kajete kakvo izstrelq kanadeca taka zdravo da vi vidq kolko razbirate .pak moje i da nau4a ne6to ot toq forum a ne samo da vi 4eta zaqjdaniqta

Коментар

• eur/usd

a vmesto da se qdete mi kajete kakvo izstrelq kanadeca taka zdravo da vi vidq kolko razbirate .pak moje i da nau4a ne6to ot toq forum a ne samo da vi 4eta zaqjdaniqta

Коментар

• Петър Караиванов

za Peter:
          ne iskam da se zaqzdam.
          prosto mi e lubopitno rabotish li nqkude(banka,fin-brokerska kushta) ili si trader na svobodna praktika?
          pozdravi i uspeh.

PS kum 'fenoveten na Peter' : nema smisal da se karate i obizdate. 95% ot slu4aite sum na to4no obratnoto mnenie na Peter, no ne mu se draznq zashtoto pone go podnasq korektno i ne se prismiva na drugite kato gubqt(osven ako ne go draznqt izri4no)
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Оставете го бе хора. Кой от нас ще си го купи - ами никой при положение че майчиният език е инглиш. Нека преведе нещо за другите то колелото няма защо да се преоткрива а нищо чудно да е нещо гениално.
            А между другото хХамериканец............ прати ми моля те как беше саита за новини от който копирам- -------------та винаги се стремя да пращам източника момче и не съм велик или поне толкова колкото петър,чикаго и др а се опитвам да пренасоча новините веднага след като ги получа и разбира се от два часа не мога да се запиша в това равко от което всички черпем новини моля прати сайта - абонат съм на друго място и ще бъда благодарен ако ми пратиш безплатния саит

Успех

Коментар

• THE BOOK!

Явно пазара през последните дни се отрази зле на много хора.
              Тук имаше един доктор, нека помагне./ако има гумено чукче и риза с мноо..о..о.о...го
              дълги ръкави/
              100лв за книгата на Петър! Никога няма да я продадеш г-н. Караиванов, ВЕРВАЙ ми! На 100% този път/

Коментар

• Петър Караиванов

chicago - вярно е че доста се позабави издаването , но то е единствено и само с цел да не е възможно
                пиратското разпространение (по-скоро ако има такова,този който го е направил да си понесе последствията за това - както материални, така и морални :-) )
                Явно е , че не е целта забогатяването ми от тази книга, след като изобщо не съм бързал да я издам. При това НЯМА да има и рекламодатели :-0 представи си ?
                А за басейна какво да ти кажа. Екстра е. В момента водата е 25С градуса (подгряваме я де) и днес направих 100 дължини ( 12м е едната) Досадно е само почистването - на 3-4 дни трява да се минава с една подочистачка че взеха да окапват листата от дърветата но не е болка за умиране - 30мин. работа.
                Хайде останете си със здраве и зависта която ви яде.
                П.С. само за ваша информация, един такъв басейн струва около 8000лв. - ако за вас това са много пари ?

Коментар

• usd/cad

Коментар

• eur/usd

Vaob6te ne e samohvalko 4oveka.Kakvoto kaje i stava,taka 4e moje da zamal4ite.Tova go pravite ot zavist.NALI???Petar Karaivanov e mnogo dobar trader!

Коментар

• eur/usd

Аз ще си купя книгата на Пешо, ще я сканирам вечерта и на следващия ден ще я пусна за свободно теглене. 100 лева??? Ти да не си полудял? Че тя Инвестиции на Зви Боди струва 164... Ама добро няма да видиш, пинтия стисната и ококорена за пари.
                      Петър ПАРАгьозов, аз мога да си я позволя и ше направя така, че и др да го видят тоз боклук за 100 лева...
                      Да си жив и здрав да видиш кво ще стане. Фабрика не можа да направиш, с книги за 100 лева ти се е прищяло богат да ставаш, ама ще се задавиш. Хак да ти е!
                      Tochno taka za toa camohvalko ismislen.

Коментар

• Петър Караиванов

Не,не ме интересува книгата ти,причината е много проста - не мисля,че мога да науча нещо повече от теб,без значение откъде и какво си преписвал.А що се отнася до "издаването" на книгата,тя се бави вече няколко години,време,през което явно "плуваш в собствения си басейн".Лошо Петре,щом си мислиш,че и мен можеш да послъгваш като новобранците...
                        Има една много вярна приказка - РАКА,МЕРАКА И ПРОСТАКА - ЛЕК НЯМАТ!
                        Убеден съм,че ти достойно принадлежиш към хората,които никога не ще станат човеци!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Петър ПАРАгьозов - бог да те поживи ако направиш това със сканирането и дълбок да им е джоба на тези на чиито сайт ще я качиш. А за финал на теб и стотинки за цигари няма да ти останат, камо ли за сметка от 200лв. в Делта например.

Коментар

• eur/usd

Iwo - CAD e vav maximuma si za poslednite 11 godini, a za petrola - No 8 producer v sveta, za % ne mi se rovi v momenta

http://www.infoplease.com/ipa/A0922041.html
                            life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• eur/usd

Аз ще си купя книгата на Пешо, ще я сканирам вечерта и на следващия ден ще я пусна за свободно теглене. 100 лева??? Ти да не си полудял? Че тя Инвестиции на Зви Боди струва 164... Ама добро няма да видиш, пинтия стисната и ококорена за пари.
                              Петър ПАРАгьозов, аз мога да си я позволя и ше направя така, че и др да го видят тоз боклук за 100 лева...
                              Да си жив и здрав да видиш кво ще стане. Фабрика не можа да направиш, с книги за 100 лева ти се е прищяло богат да ставаш, ама ще се задавиш. Хак да ти е!

Коментар

• eur/usd

iwo - тази вечер надмина себе си :-(

..... - както ти казах ще се позова само на техническия анализ.Ако тръгна да ти излагам всичките си аргументи и да првя публично задълбочен икономически + политически + технически анализ + още някои съображения като фигури във кендълите и други хитринки , клиентите ми които си плащат за анализите и коментарите ще се почувстват предадени,окрадени и захвърлени.

chicago - пет пари не давам какво мисли Димо , Симо или Атанас.....
                                Аз си правя от много години сам анализите, като въобще не се интересувам от мнението на когото и да било.Просто наблюдавам пазара, следя волатилноста на опциите,чертая си графиките и създавам представа за състоянието и настроението на пазара във много кратък , кратък,среден и дългосрочен период. Между другото ако те интересува, до месец и половина ще е на пазара книгата ми за вечните
                                "Вълни на Елиът" на български език със всички възможни корективни форми. Купи си я ( ако можеш да си го позволиш - 100лв. е бройката) и се научи да си правиш сам анализ по Вълните.

А за канадските "гъски" които отлетяха на юг ще кажа само че голяма слука падна.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X