If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Balama gubeshti pozicii se obrashtat sas sas svobodni sredstva,zelezni pravila i tarpenie.
Коментар
Мурка
Стратегията на Дон Карлос
Balama, dosta tarsih da pro4eta kade e obsajdano za igrata na Don Carlos i ne namerih. Bi li mi pokazal data ili dolu gore period ot vreme. A ako moje6, prosto opi6i s nqkolko dumi. Blagodarq!
Коментар
Баламата
Петър Караиванов
Според мен такива изказвания във форума говорят само за ниското интелектуално ниво на изказващите се, с други думи- за простащината им. Петър Караиванов всъщност е много добър анализатор, познава посоката на движение на валутните двойки в повече от 50 % от случаите, което си е едно много добро постижение. Наистина понякога са дразнещи предсказанията му за движение от 10-15 фигури след няколко месеца, от което никой не се интересува, но какво да се прави... Във всички времена Нострадамус е по-уважаван от Айнщайн, например. Затова не виждам защо са обидите по негов адрес, ако не ви харесва просто не го четете и това е. Съвета ми е да обърнете повече внимание на Дон Карлос, от когото може да се научите как губещи поръчки се обръщат в печеливши, ако сте дорасли до там, разбира се.
Явно нямате представа защо американците искат да девалвират юана, затова ще се опитам да обясня.
Когато валутата на една страна, от която зависи по-голямата част от вноса и вътрешната търговия (в USA се продава 70 % китайска стока) е скъпа, цените за внос са високи, цените в магазините също, намалява стокооборота, съответно митата, данък добавена стойност и т.н. Намаляват приходите в бюджета! Ако съответната валута поевтинее спрямо долара, цените на продукцията падат, увеличава се стокооборота и съответните данъци и такси. Паралелно обаче намалява вътрешното производство и конкурентоспособността на американските предприятия, увеличава се безработицата и нараства вътрешния дълг, което съответно води до обезценка на долара... само че след известно време.... Така че обезценяването на юана е временна мярка, която едва ли ще има траен ефект и американците много добре го знаят... Едва ли ще предприемат подобна стъпка, според мен това са слухове с цел да се дестабилизира пазара....
Успех на всички.
Kamen - на тези нива имаме 3-о дъно (продито вчера и днес) така , че лично според мен тепърва тръгваме надолу към 2.17/18 но изчакай до понеделник
Приятен уикенд от мен на всички Спекуланти
Коментар
G7
mdam, i az mnogo poznavam sha znaish , daje moga da ti kaja kvo sha e vremeto utre.Prognozata mi e sigurna - ili sha vali ili niama.
Коментар