IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Това за анализа е правилно,само че е много по лесно да
    слезе от върха,отколкото да се изкачи на него.
    Върхът е 1.04955,ще му е трудно отново да го изкачи,
    имайки предвид,че ъгъла на слизане е по голям от 45%(не съм го измерил)
    по скоро 2 тест на 1.2560-70.Не зная дали 2 опит ще успее.

Това е лично мнение.
    Успех

Коментар

• eur/$

spored men samo niakolko dumi ot g7 - nie niama da dopusnem nekontrolirana igra v kursovete(prevoda ne e tochen no smisala e takav) i all se zamisliha che za po nagore mu stana mnogo

Коментар

• eur/$

V interes na istinata kakvo predizvika tova riazko poskapvane na dolara niama , chak tolkova seriozna prichina i zabeliazvate li kak palzi kato eur nagore pochvam da si mislia che si smeniat mestata , a v slychain che e taka po niakoe vreme moje i 1.17-0.11=1.06 ...0.11 ot analiza na mario

Коментар

• eur/usd

sarbat me racete da dobavia ochte tolkova za nagore ama me e strah za smetkata mi

Коментар

• eur/usd

Supertreder ще ти кажа..Само дано някой не се заяджда пак с мен...Според синусуидата ми трябва да го достигним и от там за нагоре кьм 1.26..но не претендирам за точност..В края на краищата мнението си е мое ..а и евентуалните грешки сьщо...

Коментар

• cable

forexboy,
              ако пробие долната страна,може да се очаква-1.7639
              Всичко зависи от долара,но може ида се играе в/у решението на old lady.
              Не се надявам на 1.7639(това е само възможност)но не изключвам това ниво!
              Виждането ми е тест на 1.86-- свързано с повторен тест 1.2550-60 еврото
              и 109.-- 108.90 японката за края на тази и началото на следващата седмица.

Така го виждам-това е мое лично мнение
              Поздрави и успех

Коментар

• do DR

ako ne e taina zashto darjish na tova nivo...

Коментар

• eur/usd

Картинката на дневна е плачевна...Излизам на 0(1.2268) и ще изчакам затварянето на дневна.
                  1.2216 не е далече.
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

mahnah si stopa i niamam nichto protiv nai napred 1.21 posle 1.236 samo da e po barzo uspeh

Коментар

• GBP/USD

Дълга от 1.7826.

Коментар

• eur/usd

Mario мерси за мнението.Успех и на теб !!
                        Iwo на всеки трябват различни нива-сьжалявам че чакаме противоположни ...Успех !

Коментар

• eur/usd

Kekaf тук не си прав-аз сьм си аз и зададох вьпроса си сьвсем сериозно..А прогнозата ми за 1.21 е лично мниние ...

Коментар

• eur/usd

na men mi triabva 1.2360 za da izleza na nula , no ste pochakam

Коментар

• usdchf

short 1,2670 (1/2) resell 1,2720 (1/2) stop 1,2750

Коментар

• usd/jpy

Пак скъсих от111.15
                                DR,гледам едно 1.20-- за края на следващата седмица,
                                ако се движи надолу-долна страна на канала,
                                но не вярвам да се изпълни.Само обиране на стоповете
                                под 1.2240-50(поръчки buy на тези нива) ще го закара до там.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X