If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Otnosno GBP/USD
Ot tova che sme na 1/3 ot padaneto znachi li che sme v 1 ot C(sledva korekcia 2 valna koiato 2 m/u 38/62 % ot 1).Tova savpada s vijdaneto mi che GBP/USD che hodi do 1.72
Ako tova stane kakvo bi triabvalo da se sluchi s EUR/USD(ako naistina sme na 1/3 ot padaneto na GBP/USD)
Mersi predvaritelno za otgovora)
Пичове от извесно време по пазара взе да се прави голяма корелация между цената на петрола и движенията на японската валута. Според мен явно някой има интерес това правило да се наложи на пазара, макар и временно. Върнете се година-две назад и вижте при 125-132 йени за долар колко е бил барел петрол.....80-100$?!?!(опазил ни Господ)
Петре, благодаря за коментара. Смятам, че след около 4 фигури почти без корекция паунда ще коригира до нива от 1,7950 (поне така се надявам и така виждам нещата на дневна графика)
Лека вечер !
Kamen - честно да ти кажа , ама хич не ми харесват дългите ти позиции
gbp/usd - се е запътил към 1.7550 , а gbp/jpy след като не успя да пробие 202.50/80 ми прилича на една развиваща се "С" вълна, която е едва на 1/3 от цялата си дължина. Това обаче не означава че няма да видим 199.20/30 преди по-сериозното движение на долу. Аз лично бих затворил gbp/jpy дори на 0.
Може разбира се и да греша, но бих предпочел да видя по-сигурни индикации и тогава да се издължа отново.
В gbp/usd имаш две възможности:
1.Да затвориш 1/2 или 1/3 от цялата позиция и да купиш отново над 1.7520/50
2.Да стискаш или ако продължи да пада, да удвоиш пак някъде около 1.7500 (стига да можеш да си го позволиш)
Аз лично бих избрал вариант 1. защото при лошо развитие на нещата стопът ще е доста болезнен и осезаем, като не е изключено да доведе и до най-неприятния вариант.
Поздрави и успех
Петре, ако имаш време кажи няколко думи за двете двойки. На дневна показват, че вече са препродадени, но те прадължават да падат. Кога ще направят дъно? Аз съм със средни 1,7904 и 198,68 Как ги виждаш до края на седмицата?
Благодаря предварително
Коментар
IB na STS
Klasacia mnenie
KOKO, ako trading sistmata ti iziskva hejirane polzvash broker koito ti go pozvoliava. Za mene hejiraneto ne e sistema - v dulgosrocheen plan ako iskash da se zadurjish na pazara poveche ot 2-3 godini i da izkarvash pari trufno shte go napravish s hejirane. Dano da burkam. Prosto iskah da kaja kakvo mi e vpechatlenieto ot bg i chuzdite brokeri s koit osum turguval - ne iskam da pravia reklama ili anti- takava na koito i da bilo.
Uspeh i na teb.
Коментар