If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da znam 4e niama da gi ka4vat pone takiva sa o4akvaniata
no kakvo ot tova gbp dosta se poizrasi vse 6te nameriat kvo da kagat za da opravdaiat edno ka4vane na gbp spiamo usd
Коментар
supertreder
gbp lihvi BOE
ico ima info che niama da gi kachvat edinodyshni sa ..porazrovi se iz tvoite iztochnici , tezi koito sledia tova otkrivam , no ima i drygo 340k zaiavki za bezrabotni se schitat za losh rezyltat
ne razbrah da li sa pipnali lihvata vsa6nost te mai utre 6te saob6tiat kakav po dobar moment zxa spekulacii i po to4no kupuvane na gbp/ sprimo vsi4ki 4e ne6to mnogo sdade bagaga posledno vreme
i saotvetno i euroto i nego 6te go iztreliat nagore
taka mi se struva pone na men pak da vidim utre 6te si pokage a pak ne mi se misli pri edni lo6i rezultati za bezrabotica ta utre v usa kade 6te e euroto
Ако е корекция на качването от 1.1986 до 1.2446, значи има още много мегдан да пада до 1.2161 дори. Но аз се надявам да се задържи при падащото ниво на подкрепа и над 200 дн. МА.
Единствено покачване над 1.2325 ще прекрати напъна на долу и ще ти гарантира оцеляването на стопа и достигането на таргета, но аз се съмнявам, но ти го пожелавам да стане.
Все пак си мисля, че ако се стигне дотам и ако малко се задържи над 1.23 може да отиде и към 1.2350.
Коментар
============
EUR/USD
Avi предполагам, че ще падне с доста голяма вероярност, но има шанс преди това да се покачи кам 1.2295, но нали знаеш че няма нищо сигурно така че сам трябва да вземеш решение какво да направиш.
Пожелавам ти да успееш да вземеш правилното решение и много успехи.
Коментар