IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• заслужилия майстор на спорта

26.05
    09:29
    chicago: forex

usd/cad 1.3840/1.4003/1.4090/1.4190/1.4280

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА,НЕКА ДА ИГРАЕ ПРОТИВ ТЕЗИ ЦЕЛИ!
    ЩЕ ЗАПЛАТИ СКЪПО ЗА ТОВА!

Коментар

• за спорта

NOKSEK е много як cross а и спортът е хубаво нещо

Коментар

• XAG

the fan* - овърбоут на уикли чарт , а 61.8% е на 6.87 поне на моята графика ФРД :-)

Коментар

Стига си гледахте в паниците. Чикаго не е карал никой да играе като него - той дава мнение и всеки който играе слушайки другите губи рано или късно. Но едно мнение повече никога не е излишно.
          Успех и дай боже всекиму

Коментар

• $/y

zasili se priatelkata - imam edna gubesta ot minalata sedmica ste ia stiskam dokato pusne

Коментар

• за спорта

дайте нещо по-така колеги... по-екзотично... стига с тия канадци ... жици/кабели/..
              разгледахте ли nok/sek?

Коментар

Не ти се присмивам... Не знам позициите ти, но добре си спомням че скоро не си си купувал канадски долари, тъкмо обратното... И при положение, че USDCAD прави ново дъно всеки ден GBPCAD -също какво да мисля за сметката ти?
                Последната ми позиция в евро/$ беше къса от 1,2430, затворена на 1,2280. Отворих я веднага след като Петър Караиванов залетя в небесата и започна да съболезновава на трейдърите на доларови позиции. Нищо против нямам еврото да се срути, но НЯМА СИГНАЛ ЗА ПРОДАЖБА. А за разлика от теб аз не търгувам своите убеждения и инат, а само сигналите, които виждам.

Марио, прогноза няма да напиша! И не знам какво заяждане виждаш в поста - просто съм написал най-елементарните причини, поради което еврото не е за продаване с момента. Но виждам, че и това е излишно.

Айде със здраве

Коментар

• XAG

sell ..ама със стопове над 7.2840 /61.8 fibo/

Коментар

• USD/CAD

1.Имах предвид срещу низходящия тренд - продължавам да купувам, като дебна дъното, защото очаквам, като го достигнем, сериозен отскок.
                    2.Ах, как ми се искаше да е демо....

Коментар

Я сега да ти припомня следното - виж бартчет,поразрови се във форума назад и ми постни после,кой друг трейдър освен моя милост е писал и съответно е играл шорт eur/cad от 1.68?
                      Сега ще ти доставя удоволствие - загубите ми от издължаването на usd/cad са ми около 1/3 от печалбата ми от скъсяване на eur/cad...
                      Да,бартчет,не съм като теб професионалист,аз съм аматьор,любител.Но да ми простиш откровеността - от аматьорщината ми,изкуших се с част от париците,които съм направил от форекса,да си поръчам в едно китно Родопско селце сглобяема къщурка от 54 кв.м. И ще ходя в гората братчет да дишам чист въздух,да бера боровинки и гъби...
                      Бъди здрав братчет и нека народа от форума да прости на моята изстрадала душица некои грешки...Човешко е!
                      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• USD/CAD

MitkoZ - далеч по-печеливша позиция е да се скъсиш в XAG/USD от 7.20 , отколко да скъсяваш канадския долар срещу братовчед му от юг
                        Успех на всички спекуланти

Коментар

• USD/CAD

suglasen sum da se igrae srestu nego ... ebati spekulaciata praviat. i daje ne razbiram kvo tolkova kato e stanal skup OIL-a - nali se plasta s dolari. 4e ot tova se ka4va CAD/JPY razbiram ama tova s $ si e spakulacia. a MitkoZ ne razbrah na demo li turguva???

Коментар

• USD/CAD

Няма смисъл от подигравки
                            Не виждам този,който се подиграва на chicago да е дал
                            някаква прогноза,така че защо ли се присмива.
                            Четете и се учете!!
                            Това,че някой има различно виждане(даже и да е грешно,според четящия)
                            не е повод за заяждане.
                            Научете се да се уважавате.
                            Нека да направим този форум по добър.
                            Успех на всички

Коментар

• e/$

..: ti naistina triabva da imash dalgi ot 1.2480 , kakvo pak i tam shte otide , mnogo obidi po otnoshenie na tozi ili onzi , Spokoino i do 1.2550 da otide shte se varne i te i stopove ne slagat , taka che badi spokoen , i az imax dalgi koito zatvorix tazi sytrin na 1.2311 , a znaesh li zashto triabvashe da si pribera peshalbata 3.2k$, a i si biax kypil kolkoto moga eur , i kato gledam kak se stekoxa obstoiatelstvata dobre sam postapil ,A ti mojesh da si kajesh mnenieto i bez da obijdash ..

Коментар

• GBP/USD

предлагам да купуваме сега и да продаваме утре на 1.79+, а?

Коментар

Working...
                                X