IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Бихте ли обясни ли какво е слипидж

Коментар

• eur/usd

Руснаците в един форекс сайт, не си спомням кой точно, имат девиз: "Ти, който влизаш тук, надежда всяка остави". Преписан е от "Ад" на Данте, но е актуален и за нас. Та ако някой се надява да му поднесат готова рецепта за печелене на пари.... просто е обречен от самото начало. Всеки сам се учи да взема решения, а мнението на останалите си е тяхно, съобразено с личното им виждане за пазара и с размера на сметките им. Стратегията за игра също. А разни недоучили начинаещи просто нямат значение, те сами ще отпаднат от форума както разните Асторовци и компания... Дерзайте, господа и се учете от грешките си

Коментар

• EUR/USD

Привет и успешен ден на всички! Systray,прегледах донякъде старите поствания и видях,
        че и ти като мен си пострадал от EUR/GBP.Всъщност аз още я стискам,мъничко само подобрих
        цената :0.6867...Следващи нива,от които би могло да се откраднат 10-тина пипса са 0.6930 и
        0.6965.Влача и друга губеща позиция: къси EUR/CHF от 1.5477,и то пак след подобрявания.
        Единствено мудността на тези кросове ме кара да задържам тези позиции и да играя без стопове,
        които отдавна щяха да са изпълнени. GBP/NZD реверсирах на 2.6880,но само с половин позиция,
        вследствие на което ми остана сумарна загуба от 102 пипса .Ако бях проявил мъничко решителност
        при онези просто очевадни сигнали за скъсяване и си бях реверсирал цялата позиция
        вместо лос щеше да е профит,но нейсе )) Но именно за тези 102 пипса мисля да се боря днес около новините,ордерите ще постна тогава. Преди да си сменя брокера не мога да си позволя участие в
        EUR/USD и изобщо всичко към $-ра по-време на новини за заетост,макар че доскоро най-добрите профити ми бяха в такива дни.В тази връзка ще помоля Петър,ако е наблизо да сподели накратко впечатленията си от Саксобанк:има ли слипидж,забивания и т.н. по време на важни US-данни,има ли чести сривове на връзката със сайта им?
        Systray,USD/JPY върви към таргета ти,поздравления
        Много ми е трудно да дам мнение за еврото за днес:имах ордер на 1.2235 за покупка,за малко не влязох,но ...Като нищо данните може да са манипулирани в полза на ненормалния настоящ президент и да обърнат очертаващата се вече доста явно тенденция.От горната граница най-важно според мен е 1.2475 .Там могат да се пробват къси със стоп и ривърс на 1.2495.
        Успешна търговия на всички !

Коментар

• Петър карамфилов

Петър е просто начетен измамник. От постингите във форума си е изградил образ на супер трейдър. Хората (начинаещите) са готови да изкарат курс при него и са дават парите на вятъра. Но това е нищо в сравнение с тези на които им губи парите. Срещу 20% от печалбата Петър им дава прогнози, но от загубата не поема нищо. (можете да си представите картината - на един казва купувай - на друг продавай и винаги е на печалба).Това ако не е измама не знам какво е. Никой истински трейдър не би се занимавал с глупости като курсове семинари и глупости.

Коментар

• Петър карамфилов

Ako iskate da pe4elite ot reporti za po-dylgo vreme polzvajte malki stopove (do 15 pipa) i malki limiti (20-30) pipa. Ako ne vi e stignat limita, pri obry6tane na posokata zatvarjajte na market VEDNAGA. Pri mnogo lud pazar mozhe da spe4elite i v dvete posoki. Pyrvo oba4 e dobre da trenirate na demo. Nablegnete na byrzoto slagane i mahane na proy4ki.
            Na petar ne mu obry6tajte vnimanie. Toj e lud fan na evroto i vi nagi e bullish. Kogato zapo4ne da pada poiz4zva ot foruma, no posle pak se pojavjava.

Коментар

• eur/usd

Аз ще продължавам да участвам, щото все още има свестни хора, и мога с моите патила да бъда полезен на някой. Това нищо не ми коства.
              ICQ-то ми 71521157
              Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

Varna 2...mai ti iztriha posta dokato se vklucha....)

Коментар

• eur/usd

Varna 2...zashto se iadosvash...az prestanah da obrashtam vnimanie na takiva ...aide da ne kazvam..
                  Az otdavna prestanah da pisha...

Za edno obache si prav...Foruma se palni sas vsiakakva i zmet i dobrite igrachi veche riadko davat mnenie...
                  Skoro zabeliazah che Kukuvicata..beshe vliazal vednaj...Dano pak da se poiavi...Pone da se pozdravim

Uspeshna targovia...)))

Коментар

• EUR/USD

strah me e. kak da ne me e strah : ) i men me e porqzvalo taka. tight stop i na reversa.. nqma kak. ako naistina e mnogo nervno ne e lo6o stopa da e nad 30 pipsa daje, moje da se probva s malki pozicii i limitirani pory4ki za dobavqne v 2-te posoki. v nai-lo6iq slu4ai - 2 poredni sdelki s udareni stopove. vseki si pravi smetkata pyrvo kolko moje da zagubi vse pak!

Коментар

• EUR/USD

Daywalker, не те ли е страх от спайкове при такива новини? От доста време ги чакат тия NFP, в 15,30 ще е яко люшкане преди да си намери посоката, си мисля аз. Случвало ми се е, при това не веднъж да отнесе стопове и, не дай Боже и ривърси и после наобратно.

Коментар

• EUR/USD

dvijenieto nagore moje da e bilo i prodiktuvano ot teroristi4nite ataki v Egypt (pone za men e taka) i ne otrazqva nastroenieto za nonfarm payrolls. taka zapo4naloto dvijenie do 15:30 ne vqrvam da obyrne, mislq 4e ste spre okolo 1,2370 i ste iz4akame dannite. tam smqtam da si otvorq kysa poziciq kato si sloja i stop/reverse na 1.2390. smqtam 4e pokazatelq ste e dobyr - prosto sravnenie ot mnenieta na vodesti analizatori - razbira se moje i da gre6at za poreden pyt - vse pak tuk poznavaemostta im e nai-niska v poslednite meseci. tuk pak opirame do slippage-a, tyi 4e na koito brokera mu igrae nomera mai e po-dobre da si stoi nastrana predi novinite.

Коментар

• EUR/USD

И аз от няколко дена повтарям, че сме за нагоре. Настроенията на трейдърите вече се чувстват и ще трябват бая нови работни места, че да обърне посоката. А това, че нефта поевтинял си е просто корекцийка. Какви 148 000, аз казвам под 70 000.
                          Работа и заплата?

Коментар

• usd/jpy

Започвам да разбирам защо банките разделят трейдърите и анализаторите. Май и аз трябва да направя така ))

Коментар

• usd/jpy

Да му ***$@#%^!*@#$&^%%$ Изтървах движението пак

Коментар

• EUR/USD

top40 - много време и писане ще ми отнеме да ти обяснявам защо мисля така.Ти постъпи така както намериш за добре.Парите са си твои.
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X