IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/USD

Заетоста ще е около 150К

Коментар

• Eur/USD

ei hubava rabota nemog ada si postavq orderi na 5 figyri ot teku6tata cena - xaxaxa - ujassssss - ama i 6tom mi pra6tat oficialno saob6tenie 4e moje bi 6t eima sriv v sistemata i dase targyva sled 3.45 - zna4i ima ne6to...
      GL na vsi4ki

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Ха ха ха 10000 долара, той 5лв. няма да се усмихне кви цифри му говориш

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Благодаря ти Петре!И аз така го търгувам,но все пак повече мнения-по добре!Обаче винаги ме втриса като прочета къде си сложил стоповете-естествено-това е правилния начин на търговия,но пък сметката ти трябва да е към 10 000 дол./а моята не е/.Успех!

Коментар

• GBP/USD

Затварям дългата от 1.7826 на 1.7882 с +56п.

Коментар

• Eur/USD

Извинявам се, че се намесвам с нещо, което няма нищо общо с темата, но може ли да пишете на кирилица.

Просто много по-лесно се чете. Това със 6иците и 4ките ама изобщо не може да се чете.

Коментар

• Eur/USD

Boban1,сигурен съм,че възможността,за която говориш съществува.Много качествени участници и свестни хора се отдръпнаха заради такива тъпи копеленца.Мисля си,но не съм специалист,че съществуват начини и за физическото локализиране на РС-то,но пък може и от клуб да е...
                Прочетох мнението на Марио и КОКО от последните дни и ми се струва,че и те ще станат курбан на тия самозабравили се идиоти.В тази връзка искам да спомена,че подхода на Марио е много верен-от най-мащабната към най-малката картина.Аз много рядко ползвам графика по-голяма от дневна,което отчитам като много сериозна грешка:ако не можеш да видиш по-далеч от носа си,то съответно таргета на профитите ти ще е там някъде...Бих помолил Марио да ми каже къде пастира графиките,за които
                споменава,ако не е тайна разбира се) А вече стана време и за ордерите:
                1.SELL-LIMIT GBP/NZD @ 2.66-2/3 possition; SELL-LIMIT @ 2.67 - 1/3 pos.
                2.BUY-LIMIT GBP/NZD @ 2.62-2/3 pos. ; BUY-LIMIT @ 2.61 - 1/3 pos.
                3.SELL EUR/GBP @ 0.6933 -1/3 pos ; SELL-LIMIT @ 0.6962-2/3 pos.- тези за жалост допълват губеща (
                4.BUY-LIMIT EUR/GBP @ 0.6865 - затварят на мижав профит настоящата.
                5.BUY-LIMIT EUR/CHF @ 1.5475- за затваряне на съществуваща и губеща
                6.SELL-LIMIT EUR/CHF @ 1.5550
                GOOD LUCK !

Коментар

• Eur/USD

Стопа му е отвън на кръстовището.
                  Няма открита позиция.

Коментар

• Eur/USD

saglasen za posokata no lichno az predpochitam gbp/usd nagore ima potencial za dosta figuri za kratko vreme

Коментар

• Eur/USD

Караиванов - ти нали си дълъг от вчера от 1.2332?
                      Какво ще правиш ако пробие 1.2230 - къде ти е стопа?

Коментар

• Eur/USD

moeto mnenie se pripokriva s tova na petar vapreki 4e az 6te iztarguvam dvigenieto prez krosovete za da reduciram riska no pone 70-30% smiatam 4e sme v nova faza za nagore s poso4enite celi ot petar megdu drugoto imam i edin dosta po bi4i variant s edin priatel go komentirahme s celi nad 1.40

Коментар

• Eur/USD

Покупка на Е/$ от 1.2300/07 Стоп на 1.2230 таргет 1.2440/60 следващ 1.2510/30 - интрадей идея :-)
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Eur/USD

solar - за средносрочен план 3-6 месеца - 1.32++ - 1.3500 +/- 1фигура
                            Така ги виждам аз нещата.На много хора няма да им хареса,на другипък напротив, ще са доволни но
                            ......... ще видим кой бил прав и кой крив към края на март :-)
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Eur/USD

E bravo....ama dali ima vaznojnost voobshte da ne vliza

Коментар

• Eur/USD

Ne znam kakav si....ama ti mi iaj....

Administratora ...nameri nachin da go razkarash toia

Коментар

Working...
                                X