If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ei hubava rabota nemog ada si postavq orderi na 5 figyri ot teku6tata cena - xaxaxa - ujassssss - ama i 6tom mi pra6tat oficialno saob6tenie 4e moje bi 6t eima sriv v sistemata i dase targyva sled 3.45 - zna4i ima ne6to...
GL na vsi4ki
Благодаря ти Петре!И аз така го търгувам,но все пак повече мнения-по добре!Обаче винаги ме втриса като прочета къде си сложил стоповете-естествено-това е правилния начин на търговия,но пък сметката ти трябва да е към 10 000 дол./а моята не е/.Успех!
Boban1,сигурен съм,че възможността,за която говориш съществува.Много качествени участници и свестни хора се отдръпнаха заради такива тъпи копеленца.Мисля си,но не съм специалист,че съществуват начини и за физическото локализиране на РС-то,но пък може и от клуб да е...
Прочетох мнението на Марио и КОКО от последните дни и ми се струва,че и те ще станат курбан на тия самозабравили се идиоти.В тази връзка искам да спомена,че подхода на Марио е много верен-от най-мащабната към най-малката картина.Аз много рядко ползвам графика по-голяма от дневна,което отчитам като много сериозна грешка:ако не можеш да видиш по-далеч от носа си,то съответно таргета на профитите ти ще е там някъде...Бих помолил Марио да ми каже къде пастира графиките,за които
споменава,ако не е тайна разбира се) А вече стана време и за ордерите:
1.SELL-LIMIT GBP/NZD @ 2.66-2/3 possition; SELL-LIMIT @ 2.67 - 1/3 pos.
2.BUY-LIMIT GBP/NZD @ 2.62-2/3 pos. ; BUY-LIMIT @ 2.61 - 1/3 pos.
3.SELL EUR/GBP @ 0.6933 -1/3 pos ; SELL-LIMIT @ 0.6962-2/3 pos.- тези за жалост допълват губеща (
4.BUY-LIMIT EUR/GBP @ 0.6865 - затварят на мижав профит настоящата.
5.BUY-LIMIT EUR/CHF @ 1.5475- за затваряне на съществуваща и губеща
6.SELL-LIMIT EUR/CHF @ 1.5550
GOOD LUCK !
moeto mnenie se pripokriva s tova na petar vapreki 4e az 6te iztarguvam dvigenieto prez krosovete za da reduciram riska no pone 70-30% smiatam 4e sme v nova faza za nagore s poso4enite celi ot petar megdu drugoto imam i edin dosta po bi4i variant s edin priatel go komentirahme s celi nad 1.40
Коментар
Eur/USD
Покупка на Е/$ от 1.2300/07 Стоп на 1.2230 таргет 1.2440/60 следващ 1.2510/30 - интрадей идея :-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар
Eur/USD
solar - за средносрочен план 3-6 месеца - 1.32++ - 1.3500 +/- 1фигура
Така ги виждам аз нещата.На много хора няма да им хареса,на другипък напротив, ще са доволни но
......... ще видим кой бил прав и кой крив към края на март :-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар