If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hello traderzzz))
Eurinoto stroi tolko lesen count naposledak 4e 4ak me e strah da ne se skofti neshto
ponedelnik- long on dips to 2350 za 2560
kadeto e vrah4eto za tazi godina
kakvo shte obarne USD?
hedge funds e mojat otgovor
Bih ocenil ako gospodin Karaivanov komentira gornoto
Blagodarja predvaritelno gospodin Karaivanov
Stenljaka
До Марио - здравей, ще ти изпратя маил в понеделник или вторник много благодаря за мнението ти. Приятен уйкенд.
До Петър Караиванов - Петър не можах да дойда и тази седмица но съм луднал преди време имах глупоста да инвистирам голямо количество пари в нещо което не разбирам - селско стопанство - и сега си сърбам попарата и от два месеца не мога да се прибера в София. Добрите чичковци данъчни ме викат обаче за една насрещна проверка така че най късно 14 ще бъда там. Очаквам с нетърпение да се видим. Приветствам идеята за списание итнт но ще говорим.
До Иво Много ме кефиш. Дерзай. Ако не рискуваш много ще изкараш много пари до 2-3 години и всички в тоя форум ще ти искат мнението. Продължавай така чети много играй умерено и да не ти пука давай си мнението. Надявам се някога да се запознаем.
До собственика на форума. Преди време дадох мнение форума да се опита да копира www.moneytec.com смятам че времето за това в българия наистина е дошло много голям ръст и потенциални рекламодатели бол така че може да стане печелившо предприятие.
G-N balgarik dobar zavar6ek na sedmicata ama iavno ne za teb?!?!?! abe ti vse li ne si v posokata 4e vsi4ko ti pre4i?!?!?kak si pozvoliava6 da ni zanimava6 s tvoite umotvorenia
ia napi6i na kirilica GDP ili BOJ ili BOE
razbrahme 4i ima6 fi(zi)ologi4ni nugdi ama aide stiga horata pitat za 4isla (kotirovki niva) ti im govori6 za 4etene i pisane tova se u4i v parvi (1) klas ia se po.......... ooooopravi malko ima6 dva dni da se vkara6 u red...........................dano si me razbral ne mi se 4etat pak literaturni sa4inenia
Коментар
supertreder
$-петрол-лихви (на кирилица)
Петрола след изборите ще пада и то така че тези , които сега си го купуват и се запасяват , ще плачат колективно с ниакои араби , които не искат да продават сега а после на по високи цени , а тези дето ги насаскват да чакат 70 $ за барел , вече са си пласирали техния на 40-50.И долара ще поскъпне , като резултат от по високите лихви..
Аз лично често прескачам писания на методиевица (ot toia sort) и призовавам и останалите да правят същото, да не им отговарят. Да не говорим, че освен затрудненията да срича човек всевъзможни буквено-цифрови комбинации, има и елементарна неграмотност или по-скоро небрежност и непукизъм - изливат се поредици от букви без никакви грижи за запетаи, изречения и т. н. А ти, ако си нямаш работа, разшифровай какво са искали да кажат. Нали целта не е да си губим времето, все пак.
Времето е пари, на този пазар - особено осезаемо.
Коментар