IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро

Митко,това е лош начин на търговия.Доколкото разбирам си заложил всичко за надолу и
    си бил без стоп.Това се помъчи да не го правиш друг път.Най-вероятно фортуна ще ти
    се усмихне тези дни,ще изкараш позицията при нива около 1.228 (после има още много
    потенциал надолу),но другия път може и да не успееш.
    Успех и късмет.

Коментар

• Добрутро

Пореден, моята прогноза е подобна - sell 1.24 s/l 1.2445 t/p 1.23. Само лошото е, че в петък не успях да разкарам доста неща и сега нямам свободен марджин - докато не падне доларът по 1.2313 мога само да гледам отстрани.
      Успех!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Добро утро,успешен ден и успешна седмица желая на всички вас.
        Саудитците вече изразиха готовност за понижаване на цените на петрола,който и без това е прекалено скъп.
        От тук нататък американците сами ще си вдигнат долара и ми е много чудно защо не започнаха от петък,
        освен ако не искат да почакаме още една седмица???
        Така или иначе схемата според мен е:
        SELL 1.242 stop & reverse *2 1.247 t/p 1.229-.
        Ако по някакъв начин пробием 1.247 , то все още сме в В на корекцията и възходящия ход ще е поне до 1.25,
        но това според мен просто няма да стане.
        Успех.

Коментар

8 sdelki ok

Коментар

az sam nanadolo sasto i pravi 5 uspechna sdelka ot 2 do seha prez niakolko pipsa

Коментар

Иво
              Аз съм на долу и чакам а ти тъй и не разбарах накаде си. Но все пак успех и лека явно само ти си онлине
              Успех

Коментар

ne znam kato si teglia za prav pat pari moga da kaga, zasega ne samteglil ot skoro sam

Коментар

Иво
                  Разбрах че си на реална в трейдара. Аз играя на вън и в момента тествам 5 български с едни и същи данни на демо. В трейдъра резултата ми е доста добър - имам предвид демото но това е защото другите имат ограничения. Както и да е нещо разбирам че евър се ебават при изплащане на сумите и удържат 20%доо което е престъпление от тяхна страна. Вярно ли е това. Започнах демото с 10к и сега имам над 26к за 10 дни но ако това е реално и те се ебават данъчно незнам ако си на реална там кажи. Нямам на тоя етап още идея да влагам големи пари в бг сметки но ще пробвам много скоро с по 1к в 4 и ще коментирам.
                  Успех

Коментар

az v mimenta si pravia malki sumi ot sinhronna razlika megdu 3 traderano igraia samo nadolo

Коментар

asen nishto ne izkliu4vam predpolagam samo i minimiziram risk v momenta sam 97$ plius a sled malko moje da sam mnogo minus
                      Mislia padane do 1.2280 i posle nagore
                      Uspeh

Коментар

sled 15 min otvariat moite pichove - zasega si pada po 5 pipsa na chas

Коментар

opredeliastoto za dvoikata e/s osven sabitiata ot kalendara ste e canata na petrola i izborite(sto se otnasia do niakakv vakum na vlast i vlianie) Po otnochenie cenata na petrola - dnes v edno rusko predavane "vremena" mi napravi vpechetlenie 1. sebestoinostta na ton v rusia e 12-20 dolara a se prodava v usa za okolo 250 dolara 2.transportnia potok ot rusia navan e na maksimuma na kapaciteta si 3.diala na malki dobivni kompanii v rusia e okolo 15% dokato v usa e okolo 50% - izvoda mi e che petrola ste padne (vapros na vreme i na vlianie(lipsa na vakum v usa)) respekrivno dolarat ste se kachi

Коментар

megdu drugoto otvariat v 2

Коментар

orderite sa ok izpalneni - problema e che sam otskoro i ako napravia 5000% do nova godina ne znam dali ste si pribera peritezasega samo si zahranvam smetkata -imam malki pritesnenia po otnochenie poriadachnostta na tozi vid targovia kato cialo za bg(zasega bez vidimi osnovania samo 6to chustvo

Коментар

IWO dovolen li si ot TRADER.BG kak izpalniavat orderite

Коментар

Working...
                                X