IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trades

eur/usd mai ste si ostane spokoino do kraq na denq. vse pak mislq 4e ste ima natisk nagore pone malko, a utre moje i da se zasili, niva nad 1,25 ne o4akvam, no 1,2440 - 80, stopove pod 1,2360 - sled tova obrystane! za spokoinata kartinka dnes mi se struva nai-uda4no vlizane za 15-20 pipsa ot 1,2400 s target 1,2420. kakto i dylga eur/jpy ot 135,45, stop 134,80 t.p. 135,90

Коментар

• ???????

ne6to ne razbiram kakav e problema da imam IBC, 4rez neq da targuvam i da har4a parite v balgariq bez da gi deklariram, kato imam estestveno i nqkakvi dohodi ot balgariq s koito da se opravdavam pred dana4nite?

Коментар

• GLOBA

ne stava li nomera otvariach ofchorka pod drugo ime na doveritelno upravlenie za igra samo na forex?

Коментар

• GLOBA

Борсалино напълно си прав що се отнася единствено за форекс ако обаче правиш и други неща не става без регистрация ако е на територията на бг. След дълги консултации със счетоводители мисля че съм избрал най правилната форма още преди 2 години. Офшорката прави еоод тук. Офшорката дава заем на еоод-то който заем е по банков път и е регистриран в бнб с форма чд2. Много внимавай дали имаме споразумение със съответната страна за избягване на двойното облагане защото ако не се дължат 15% върху лихвите тоест е по добре да е безлихвен договор за заем. И после погасяваш..

Коментар

• neft

london - brent -50 $ - chaka se ochte rast- tapata yena da pada

Коментар

• neft

london - brent -50 $ - chaka se ochte rast- tapata yena da pada

Коментар

• GLOBA

Не мисля , че е точно така коко. Няма нужда да е регистрирана в бг. Такава е практиката по цял свят.
                Значи ли , че ако имам сметка в CMC примерно , трябва да си платя данъците в англия ? Май не е така.
                Поне делтасток мисля , че приемат депозити от чужди фирми без да е необходима каквато и да било регистрация в бг. Цялата хватка е , че никой неможе да определи мястото на сделката и това се използва от всички брокери.
                PS завърти 1 телефон в делтата и попитай . И после сподели какъв е бил отговора

Коментар

• GLOBA

Иво нямаш право да извършваш дейност без да си регистриран тук - най ефтиният вариант е да регистрираш офшорката в БТПП - струва 100 долара плюс легализиране на документи още толкова. Като с тая регистрация нямаш право да извършваш дейност тук но имаш право да менаджираш сметките си - примерно форекса минава за дейност в чужбина. Ако направиш дори една сделка в бгтрябва да я декларираш освен ако не я отчетеш като маркетингово проучване на чужд пазар или нещо от сорта. Но хайде да спираме темата има си счетоводители за тая работа
                  Успех

Коментар

• GLOBA

varianta ofchorka i prevodi ot tam za trader v usa ne opraviat li rabotata?

Коментар

• GLOBA

Днес янките почиват - Kolumbus Day

Коментар

• GLOBA

Борсалино. Офшорка е добър вариант ако играеш в чужбина - тук неможеш да извършваш дейност ако ни си я регистрирал в търговската палата.
                        Имам две офшорни фирми които са 100 собственици на еоод тук и дейността извършвам с еоод и те изрядно декларират доход - дори едното е по ддс. Офшорката ти върши работа само за анонимност вече. Едно време можеше да се оправдаваш.

Коментар

• GLOBA

Ако правите по хилядярка в евро примерно , най-добрият вариант е една офшорка и всичко си идва на мястото

Коментар

• $/y

razchitam edinstveno che novinata za targa veche se e proiavila v cenata ama stava vapros za dosta yeni i ne mi se viarva

Коментар

• $/y

ne znam kakvo mi triabvache da igaraia na tazi dvoika a ne na e/s ochte poveche che sega prochetoh che chetvartak imat targ za obligacii za miliardi yeni dobroto e che nigeria moge da stachkuva do chetvartak -dalag sam na 25% na 109 .35

Коментар

• GLOBA

e dobre zna4i ako kam kraq na godinata imam polojitelen balance po smetkata bez da sam teglil pari - kvo dalja danak - taka li? - NEMISLQ

Коментар

Working...
                                X