IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD

Последние комментарии главы Банка Англии Мервина Кинга усилили мнение, что МРС не намерен продолжать повышение основной процентной ставки ставки Британии, по крайней мере в этом году. Однако его комментарии также позволяют предположить, что пик ставок уже достигнут, поэтому маловероятно, что центральный банк Туманного Альбиона снова вернется к повышению в 2005 году.

Коментар

• e/$

На 1.5430 влизам дълъг в EUR/CHF.Systray,наоколо ли си?

Коментар

• Petyr

veselin - не знаех че микрофон с колони и камера се казва Skype, а ICQ вчера опитах да си доунлодна но уви неуспях

Коментар

• USD

Бертраме,канадеца добре ли е да сеудължава вече или е добре да се изчака?

Коментар

• Petyr

Алкс дай ми телефона си да ти звънна или ме избери.Номерът който имам ми дава - грешно избран код ????????

Коментар

• USD

lele petrola verno shte go zakarat do 60$ ...
              otivam do mazeto da si postegna koleloto....
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• USD

az 6te gi postiskam o6te malko

Коментар

• USD

zatvorih dulgite na 1.2390 ostavam samo s kusite da si 4akam.
                  naistina im se 4uda na mizuho na kuraza...( e stiga da targuvat tova koeto pishat, shtoto ne sum mnogo siguren, 4e pravqt taka )
                  pozdravi i uspeh
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Petyr

tuka sam pepi kazvai?

Коментар

• Petyr

Петър - Питах те имаш ли Skype или ICQ. Каза, че нямаш, после в 17:51 ч., каза 4е ги имаш - последно!?!
                      Кое е вярно?
                      Извиних ти се, че ти прекъсвам работата и казах мнението си за Skype. Просто исках да се свържа с тебе по нет-а без да е нужно да пиша в този форум.

Коментар

• Petyr

veselin - наистина не те разбрах ??????

Коментар

• Petyr

Петър-извинявай, че прекъсвам работата ти, но някой неща могат да се кажат, вместо да се напишат с
                          цел да не се губи време. И все пак няма нужда от лъжи.......ползотворна работа!

Коментар

• Petyr

veselin - такива неща имам,дори и камера но ще трябва да ми обясниш как да ги използвам.До момента не съм си направил труда да прочета указанията, а имам достатъчно работа и в момента за да го направя

Коментар

• Petyr

4е само с телефони ли комуникираш? Skype замества перфектно телефона, стига насреща
                              човека да има нет, тонклони и микрофон. При желание:
                              ftp://ftp.headoff.com/Software/Skype...Setup-0.97.exe

Коментар

• Petyr

veselin - не нямам

Коментар

Working...
                                X