If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио здравей. Как си.
Нямам много време последните дни да пиша. Сега пак изчезвам по задачи.
По принцип си прав - много неща сочат нагоре. Но и двата варианта са твърде възможни. По някога пазара знаеш се ебава с всичката логика. Аз в момента съм на къса позиция но съм готов за обръщане след като видя 1.2435. Пазара имаше вече два несполучливи фундаментални опита за пробив на 1.2460 и все неуспешни - то не бяха нефтове дефицити и от сорта а възможноста за пробив бе огромна.
Така че Марио аз мисля все още на юг и съм готов да понеса 100-200п загуба за тая си моя ерес.
Едва след 1.2435 ще мисля за север ближейки рани.
Успех
imach li mnenie po temata ili opredeleniata ti sa silata))
Коментар
momo
ЛИЧНО МНЕНИЕ
ami sled kato mnogo hora sa prodali eur/usd zasto taka sko4i ? wsi4ki go prodawat a to ska4a
ne e li po weroqtno mnogo hora da sa go kupili. kade ste hodi e druga rabota. i ot kade znae6 koi kolko e kupil i prodal i ako bazira6 targowita na gadaniq lo6oooo
Много хора са продали EUR/USD и мисля следната постановка: отива до 1.2440/50 за да обере стоповете и после се спира на 1.2330/50. Има ли някой да сподели мнението?
GBR/CHF до довечера ще стигне поне 2,20-вярвай ми и се спаси навреме.За 2 години акаунта ми е бил на косъм от фалит и то точно от GBR/CHF.Ако искаш да отваряш дълги-направи го в понеделник.Ако оставим всичко друго настрана,в петък трейдърите по традиция затварят доларовите си позиции и купуват CHF.Успешен ден на всички!!!
mizuho- forexpf.ru - sledvasti preporaki 21.10 - vapros zasto? - 1 otgovor - rusnacite ne sa si platili 2 otgovor - mizuho si smenia strategiata ili strah ot grechni prognozi
Tochno tova mi e misluta, chesled niakolko dni konsolidacia tuk, moze sled 10 dni da osumnesh na 2.18 i da si nosish 5-6 figuri zaguba. Poreden e prav, ste hodim i po-nadolu ot 2.16, no tam ste e purvata seriozna korekcia.
Bertram, ne znam kakvo te kara da vleznesh dulug v gbp/chf. Spored men tazi dvoika ste tursi duno okolo 2.16-2.17, perdi da se otpravi nagore. Tochno dulgosrochna pzicia, smiatam che ne eopravdana. GL
Коментар