IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има ли някъде страничка (сайт) кадето мога да видя как се е променяла лихвите на ФЕД и през същото време курса на долара.
    Абе изобщо може ли някои да каже малко повече за лихвите и долара :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Минути коко
      PLP, знаеш ли, че "СТС" имат филтри, и просто цената не скача непрекъснато, но си е съвсем в пазарните стойности.

Коментар

• минути

Извинявай! Но нещо за да ти закъснява платформата-котировките и да не се обновяват , тя изобщо връзка има ли в долния десен ъгъл пише с каква скорост ти се обновява и изобщо дали не губи връзка и да се свързва със сървъра на моменти. Може би тогава е вързана през някой порт който е забранен или при теб или при сървъра на доставчита ти на интернет. Но 5-7м това значи че не е свързана а само на моменти се свързва .
        D.Y.F-091066

Коментар

Минути коко
          Пробвал съм на реал почти всички бг брокери, СТС съм видял само 2-3 изцепки със забавяне на изпълнение на 3 но преди време, на 4 реала им е добър също като изпълнение, затова мисля че проблема е при теб, мрежа ако имаш, или пусни един трасеруут за да видиш дали нета ти не губи пакети. Нещо от сорта

Коментар

• Е супертрейдър не всички са в час като теб и ти си започнал от някъде не бъди толкова язвителен.Сравнявам ги сПК95 но там всичко е ок така че проблема мисля че не е в нета.

Коментар

• минути

Точно минути трябва да е разбрал , едва ли си мисли за месеци.Обаче проблема доста е голям , е по-скоро весел.
              D.Y.F-091066

Коментар

• 5-7 min

Е ако ти изпълняват поръчки на такива закъснели котировки ти си цар. То понякога за 5 мин прави 30-50 пипса , и примерно ако се качва ти имаш уникална за момента цена купува - действай , а реални котировки незъкъснели да искаш да гледаш в мрежата има колкото искаш.Шефа на СТС търси такъв брокер дето толкова много да му закъсняват котировките , пък то гледай! Това не е възможно , както ти пише Коко и такъв интернет обаче няма , но ако си го нацелил кажи къде е и ние да се вържем. Успех и не се притеснявай най-вероятно са си 100% наред , може би трябва да си почиваш и да не ги следиш толкова упорито , какво пък толкова котировки.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Минути коко

Коментар

Здравейте на всички.Играя отскоро на реал но ми се струва че котировките ми закъсняват/на графиката/ от реалните котировки на пазара спо 3-7м. Някой има ли този проблем .ПолзвамСТС финанс.
                    Какви са тия 3-7м бе това е невъзможно виж си интернета

Коментар

• Здравейте на всички.Играя отскоро на реал но ми се струва че котировките ми закъсняват/на графиката/ от реалните котировки на пазара спо 3-7м. Някой има ли този проблем .ПолзвамСТС финанс.

Коментар

• Така като че ли картината малко се изясни.
                        Мисля че от тук 2570 ще се качим нагоре, по всяка вероятност 2621 е сигурно но ако 2657 падне е възможно дори ново връхче около 2700, но малко с две думи макс 2717. Най вероятното обаче е някъде 2621 да тръгнем надолу със цел поне 2510, възможен е ход до 2400.
                        В момента за мен 1.2400 ми излиза много важно ниво, ако то падне значи имаме връх, но това изглежда като че ли по-малко вероятен сценарии, като по-възможно е да се върнем после за завършване, ще изчислим до къде преди голямото надолу
                        Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                          zdaweite na wsichki

spodeliam trade edin : eur/usd long ot 1.2570 ,stop na 1.2542 target 1.2635
                          a ot tam shte skusiawame iako do 1.24
                          uspeh na wsichki
                          Абе това е ясно ама много хора го виждат, колегите от сърбия примерно полудяха на търговия с такива параметри

Коментар

• zdaweite na wsichki

spodeliam trade edin : eur/usd long ot 1.2570 ,stop na 1.2542 target 1.2635
                            a ot tam shte skusiawame iako do 1.24
                            uspeh na wsichki
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• До тук добре, въпросът е дали ще си довърши работата горе, мисля че да, едно ново малко връхче после би трябвало да заформи рейндж 27-24 за известно време май поне до края на седмицата

Коментар

• cad

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X