IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• iwo

ogniane tova moge da stane samo sko igraech sas dosta pari i ne previchevach 5% ot akounta parvite 6 meseca - zapomni go ako iskach vse pak da ostanech v igrata

Коментар

• seafoam

елементарно е, вземаш бланката за банков превод (wire transfer)
      на българската банка в която са ти паричките и попълваш съгласно указанията в сайта
      на FXCM, това го правиш едва след като са те одобрили от FXCM
      НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ ПОВЕЧЕ ОТ 2500 $ да не те пита после БНБ за това -онова
      направи превода на траншове
      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• iwo

E mislq 4e imam dostaty4no opit 4e da gi zapazq ,a i da gi uweli4a))))
        It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• EUR/USD

chestno kazano ako imah platforma v bg novobrancite stiah da gi obslugvam za svoia smetka

Коментар

• EUR/USD

По принцип най много ми харесва www.fxtrade.oanda.com ,no i tq ne e bulgarian

Коментар

• EUR/USD

ogniane tova ti e nai malkia problem - golemia e kak da si zapazich parite sled 2 meseca realna igra

Коментар

• EUR/USD

Ами аз се интересувам ,защото смятам да си открия реална сметка.Занимавам се от около 2 години с различни демоверсии и затова попитах зада разбера за някоя стабилна фирма. А колкото до STS не мога да им сваля демото ,по то4но го свалям ,но при разархивирането му се появява съобщение че файла не е цял или нещо такова

Коментар

• EUR/USD

ste se opraviat nechtata kogato mizuho otvori ofis v bg za trade

Коментар

• seafoam

Seafoam, ne znaq kak se prevegdat ot BG
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD

Iwo, 4oveka govori za greshni kvoti, ne za lipsa na analiz. A ti sam kazvash 4e lipsva profesionalisam, koeto e absolutno moeto mnenie. Ne moje hora, u4ili economics v YNSS ili oshte po-losho - planova ikonomika predi desetina-petnajset godini sega da ti pravqt profesionalen analiz. Pak i kato znam profesorite v YNSS, mirisheshti na kov4eg, s kakvi ikonomi4eski poznaniq sa napravo mi se priplakva. Zatova i mnogo me samnqvat gospoda kato Karaivanov, u4ili tam, opitvajki se da prodadat neshto v tozi forum - q web site, q forex spisanie ili kniga...
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• do PPP

Като имаш сметка в FXCM как така не знаеш как се превеждат паричките там ??????????
                        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• EUR/USD

ne igraia na dvoikata v momenta, no mai zabi kam 1.29 - moge i da vidim 1.40

Коментар

• do Petar

Petre niakakvo obiasnenie za tozi komentar? Vidiah go v edna druga tema

"С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на спота или интрадей"

Това сигурно означава че не повече от 20 – 30 сделки на ден

"Освен това не знам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици"
                            "Аз от 3г. вече търгувам само опции и не си късам нервите на спота"

А това и Петър не знае какво означава

"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
                            "Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
                            "Не търгувам евро на падащ долар защото печалбите са в $ и респективно намаляват от курсови разлики"

"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога"

Че ти ако правиш 50% не на месец а на година, няма изобщо да погледнеш във форума камо ли курсове да водиш

"аз нямам претенции да съм полезен за някого във форума тъй като тук правя абсолютно безплатни коментари."

Малко по-скромно не можеш ли да се представиш

"Аз лично нямам никакво намерение да не купувам всеки имот който ми се стори перспективен и отговаря на възможностите ми.
                            За следващата година съм планирал покупка на няколко имота"

Ти ли бе, що първо не си купиш кола?

"аз няма да гоня никого.Имам застрахователна полица в "ръката си" на меко казано РЕСПЕКТИРАЩА застрахователна компания.От битове и килобитове не разбирам(предполагам и застрахователите) но със сигурност ако някой реши че може да си позволи да експериментира, със сигурност ще има "санкции" които дори не искам да знач какви са. Интересува ме само това че застрахователят ще ми плати мноооооогооооо.... прилична сума - тя и застрахователната ми премия е мноооооогоооо... прилична де :-)"

Защо си така наплашен, нали си №1, всички които са били на курс при тебе са доволни, а тея дето пишат “глупости” просто ти завиждат.

Не знам как може да имате доверие на човек, чиято фирма носи името "АВАНТА"

Коментар

• EUR/USD

za na4inaeshtite ( i az sum takuv vse oshte) pogovorkata e :

kakvoto sam si napravish - daze i bg broker ne moze da ti go napravi

pone dokato 4ovek ne e stanal 'dobur' hitrinite na brokera sa smeshni s belite, koito sam si pravi vseki den
                              no kogato ve4e si naprednal i ti e qsno za kakvo stava duma - hitrinite draznqt i ima smisal da tursih MARKA

pozdravi i uspeh
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

Огнян Коев,
                                Търгувам със STS.
                                Засега съм много доволен от тях.
                                Пробвай демото им,няма разлика с реала.

ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА!!!
                                Това е мое лично мнение
                                Успех
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...