IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вярно ли е това

Ivan Petrov: do Petar

Petre niakakvo obiasnenie za tozi komentar? Vidiah go v edna druga tema

"С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на спота или интрадей"

Това сигурно означава че не повече от 20 – 30 сделки на ден

"Освен това не знам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици"
    "Аз от 3г. вече търгувам само опции и не си късам нервите на спота"

А това и Петър не знае какво означава

"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
    "Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
    "Не търгувам евро на падащ долар защото печалбите са в $ и респективно намаляват от курсови разлики"

"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога"

Че ти ако правиш 50% не на месец а на година, няма изобщо да погледнеш във форума камо ли курсове да водиш

"аз нямам претенции да съм полезен за някого във форума тъй като тук правя абсолютно безплатни коментари."

Малко по-скромно не можеш ли да се представиш

"Аз лично нямам никакво намерение да не купувам всеки имот който ми се стори перспективен и отговаря на възможностите ми.
    За следващата година съм планирал покупка на няколко имота"

Ти ли бе, що първо не си купиш кола?

"аз няма да гоня никого.Имам застрахователна полица в "ръката си" на меко казано РЕСПЕКТИРАЩА застрахователна компания.От битове и килобитове не разбирам(предполагам и застрахователите) но със сигурност ако някой реши че може да си позволи да експериментира, със сигурност ще има "санкции" които дори не искам да знач какви са. Интересува ме само това че застрахователят ще ми плати мноооооогооооо.... прилична сума - тя и застрахователната ми премия е мноооооогоооо... прилична де :-)"

Защо си така наплашен, нали си №1, всички които са били на курс при тебе са доволни, а тея дето пишат “глупости” просто ти завиждат.

Не знам как може да имате доверие на човек, чиято фирма носи името "АВАНТА"

Коментар

• За Петър Караиванов

И ква ти беше прогнозата - или ще мине 1.2820 или ще коригира ИЛИ ИЛИ ебати прогнозата

Коментар

• marina

Spored men dvijenieto ot 1.4 (18.05.04) moje da se razglejda kato valna B na expanded flat korekcia s veroiaten target 1.382 na pokachvaneto ot 1.268 (09.01.04) do 1.40(18.05.04) ili valna D ot expanded triangle s target =1.618 na dvijenieto 1.419(23.07.03 ) do 1.268 (09.01.04) = 1.16. Nivata okolo 1.206 sa 0.618 ot pokachvaneto 1974- 2002 .Mislia che ot 1.20 do 1.16 ste napravi srednosrochno duno ,no tova e samo predpolojenie.

Коментар

• izbori

Reuters Poll: Bush Holds Three-Point Lead on Kerry
          http://www.reuters.com/newsArticle.j...toryID=6597347

Коментар

• EUR/USD

Здравейте Спекуланти
            Очакванията ми от тази сутрин се покриха на 100% поне до момента. За сега EUR/USD намира силно ниво на съпротива в зоната 1.2820/30 и започва да дава леки сигнали за слаба корекция която би трябвало да достигне до към 1.2740/60. Но възходящит тренд е доста силен(пак към момента) така че тези които биха скъсили евро за да оберат движението в корекцията трябва да са много внимателни.
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• za Tasuki

zdraweite az sym nowobranec na walutnite pazari ,bi li razqsnil po podrobno usd/cad(towa koeto si napisal po dolu) Blagodarq predwaritelno

Коментар

• EUR/USD

BOJ pusna ienata da raste zaradi skapia petrol i v momenta smiata do kade im e po izgodno da raste JPY. V momenta kogato petrola tragne nadolu i JPY shte se opravi.

Коментар

• EUR/USD

To4no obratnoto, evtin $ = cheap imports, more exports. Dolara se natiska izkustweno, zatova beshe yvolnen Paul O'Neil, ponege beshe protiv. Sled kato Snow be izbran toj zaqvi v prav text 4e USA ima interes ot po-slab $, samo ne uto4ni kolko slab, no veche mogem sami da se ubedim. Ako Bush iska da ozapti $ moje da go napravi to4no za den.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD

Zdraveite,
                    iskam da spodelq edno mnenie s vas i eventualno da chuq vasheto.
                    mislite li che predizbornoto pokachvane na EUR-to v momenta e napraveno savsem tendenciozno i podarjano s "bezdeistvie" ot strana na BOJ i Eurp.Banka.
                    Zashtoto ako tova bi destabiliziralo predizbornite pozocii na Bush i na vlast doide prezident demokrat, tova logichno bi startiralo pokachvaneto ba $.
                    nai-chesto prezident demokrat=silen $ , i obratnoto za republikanec.
                    ta misalta mi e che e mnogo udobno predi izborite da se pokaje kolko uqzvim e $ , kato tova dade nasoka za predizborni idei. Inache misla che skapoto EUR e pagubno za Europa .
                    vazmojno e da sam dalech ot istinata....kakvo mislite vie?
                    uspeshen den na vsichki

Коментар

• Tasuki

i kakwa e razlikata????

Коментар

• Morqai Popaka

Ne sum vidial tri duna , a tri posledovatelno povishavasti se minimuma.

Коментар

• %CE%E3%ED%FF%ED+%CA%EE%E5

1.4 - {(1.4-1.2681)*1.382}

Коментар

• Таsuki

1.218 = 138,2% 1.209-1.206 = 0.618 ot 0.96 do 1.618 .Na 30 min tri posledovatelno povishavasti se nai niski stoinosti + bullish belt hold, MACD divergence ,na 5 min fraktal na 1.2198.
                            ???? za6to i kak iz4isli 1,218 ne razbiram ???

Коментар

• Таsuki

Mai si praw, no da igraq sreshtu trenda .....ne ,moje da sell-na ot 1,2270
                              It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• Tasuki

i kyde gi widq pyk ti tiq dyna

Коментар

Working...
                                X