Вярно ли е това
Ivan Petrov: do Petar
Petre niakakvo obiasnenie za tozi komentar? Vidiah go v edna druga tema
"С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на спота или интрадей"
Това сигурно означава че не повече от 20 – 30 сделки на ден
"Освен това не знам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици"
"Аз от 3г. вече търгувам само опции и не си късам нервите на спота"
А това и Петър не знае какво означава
"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
"Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
"Не търгувам евро на падащ долар защото печалбите са в $ и респективно намаляват от курсови разлики"
"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога"
Че ти ако правиш 50% не на месец а на година, няма изобщо да погледнеш във форума камо ли курсове да водиш
"аз нямам претенции да съм полезен за някого във форума тъй като тук правя абсолютно безплатни коментари."
Малко по-скромно не можеш ли да се представиш
"Аз лично нямам никакво намерение да не купувам всеки имот който ми се стори перспективен и отговаря на възможностите ми.
За следващата година съм планирал покупка на няколко имота"
Ти ли бе, що първо не си купиш кола?
"аз няма да гоня никого.Имам застрахователна полица в "ръката си" на меко казано РЕСПЕКТИРАЩА застрахователна компания.От битове и килобитове не разбирам(предполагам и застрахователите) но със сигурност ако някой реши че може да си позволи да експериментира, със сигурност ще има "санкции" които дори не искам да знач какви са. Интересува ме само това че застрахователят ще ми плати мноооооогооооо.... прилична сума - тя и застрахователната ми премия е мноооооогоооо... прилична де :-)"
Защо си така наплашен, нали си №1, всички които са били на курс при тебе са доволни, а тея дето пишат “глупости” просто ти завиждат.
Не знам как може да имате доверие на човек, чиято фирма носи името "АВАНТА"
Ivan Petrov: do Petar
Petre niakakvo obiasnenie za tozi komentar? Vidiah go v edna druga tema
"С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на спота или интрадей"
Това сигурно означава че не повече от 20 – 30 сделки на ден
"Освен това не знам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици"
"Аз от 3г. вече търгувам само опции и не си късам нервите на спота"
А това и Петър не знае какво означава
"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
"Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
"Не търгувам евро на падащ долар защото печалбите са в $ и респективно намаляват от курсови разлики"
"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога"
Че ти ако правиш 50% не на месец а на година, няма изобщо да погледнеш във форума камо ли курсове да водиш
"аз нямам претенции да съм полезен за някого във форума тъй като тук правя абсолютно безплатни коментари."
Малко по-скромно не можеш ли да се представиш
"Аз лично нямам никакво намерение да не купувам всеки имот който ми се стори перспективен и отговаря на възможностите ми.
За следващата година съм планирал покупка на няколко имота"
Ти ли бе, що първо не си купиш кола?
"аз няма да гоня никого.Имам застрахователна полица в "ръката си" на меко казано РЕСПЕКТИРАЩА застрахователна компания.От битове и килобитове не разбирам(предполагам и застрахователите) но със сигурност ако някой реши че може да си позволи да експериментира, със сигурност ще има "санкции" които дори не искам да знач какви са. Интересува ме само това че застрахователят ще ми плати мноооооогооооо.... прилична сума - тя и застрахователната ми премия е мноооооогоооо... прилична де :-)"
Защо си така наплашен, нали си №1, всички които са били на курс при тебе са доволни, а тея дето пишат “глупости” просто ти завиждат.
Не знам как може да имате доверие на човек, чиято фирма носи името "АВАНТА"
Коментар