IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• test-dr

neka niakoi dade tochen prevod na bg

Коментар

• eur/usd

Zabravih - imam stop na 50 pipsa po-dolu, celta mi e pone 100 pips nagore. Uspeh na sichki

Коментар

• test

Добьр вечер на всички !!!Току що приключих с четенето на постовете за днес -май всички са доста изнервени но това е нормално .Бих искал да попитам нещо -как ще ми разтьлкувате думите на анализатора на saxobank/писани са днес/ "buy the fear, sell the fact" и се отнасят за сегашната ситуация..Предварително се извинявам за вьпроса но ме интерисува. от обяд го мисля....

Коментар

• IWO

Mdaa az sega igraia samo EUR/USD ne moga da sledia mnogo dvoiki a i smetkata mi ne pozvoliava poveche ot edna poziciabez da se iozloja na izlishen risk. Taka che 5 dvoiki mi zvuchi daje mnogoToku shto kupih EUR na 1.2814 koeto obache spored men ne e nai-dobroto nivo za vlizane. Krepi me ideiata za 1.29 i nagore taka che shte vidim moje da me otnese korekciata.

Коментар

• test

ako tova stane dopuska za tozi forum sred vreme ste struva mnogo, a i nikoi niama da se pravi na interesen - predlogenieto mi e za nechto ot tipa na mozachen trast , a ne za miasto za opliuvane

Коментар

• test

Господа,
              Резултатите от теста са положителни.
              Има печеливши, има и губещи. Нормално.
              На печелившите - още успехи.
              На губещите - отношението към загубите като това на Гойко. Много е прав. Това е вложение.

Коментар

• test

petre tozi forum moge da napravi all bogati ako se obsagdat niyansi na istinskite prognozi(tezi na mizuho siti b o am i t.n edin vid mozachna ataka na tehnite propuski - ako se davat procenti na dostovernost na tiahnite prognozi i na baza na tozi procent se igrae sas saotvetna chast ot smetkata, ako se praviat predlogenia za dobaviane ili stop ili limit na koito ima mozachen disput , drugoto e stremeg za iziava i zaguba na realni pari tova e - ne e locho i da si nasochim usiliata kam ne poveche ot 5 dvoiki za nachalo

Коментар

• test

varna - аз съм дълъг в EUR/CHF със 700К и средна цена 1.5391 и не рева.Ще си ги държа поне още 10-15 дни както се очертава, пък може и месец да стане.Така че текущата ми ЗАГУБА е - 5040 CHF.
                  Пиша го та дано на някой от "феновте" ми му олекне.
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• test

varna - аз съм дълъг в EUR/CHF със 700К и средна цена 1.5391 и не рева.Ще си ги държа поне още 10-15 дни както се очертава, пък може и месец да стане.Така че текущата ми ЗАГУБА е - 5040 CHF.
                    Пиша го та дано на някой от "феновте" ми му олекне.
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• zagubi

informacia ot nai golemite banki ima - niva za vhod sasto - posoka davat - teh analiz kolkoto iskach dage v izlichek- osven ako ne rechich da se pravich na geroi uspeha ti e garantiran - neobhodimi sa i dostatachno sredstva po smetkata za da ne pravich gluposti , dobra precenka i otseivane na vagnata informacia ot chkartoto,disciplina v igrata - i novote milioneri na bg sme nie

Коментар

• zagubi

Varna estestveno che ima samo zavisi koi si go priznava. Az naprimer sum poveche ot 50% down na smetkata siIgraia ot mesec Juni nasam i veche stabilizirah malko neshtata, vlizam po-disciplinirano v pozicia, no vse oshte ne moga da vuzstanovia zagubenoto. Hubavoto e che smetkata mi e malka i ia priemam kato pari dadeni za obrazovanie i opit. Tova che oshte ne sum faliral mi se struva po-skoro kato uspeh)

Коментар

• test

vtorata mi glupost be che sas pokachvane na kursa uvelichavah pozicia (osnovnata tapotia)- alchen za pari zamaglen ot cifri

Коментар

• test

az zagubih ot e/s dosta ot tova che sam bil kas dva pati(samo dva pati) - glupostta mi se sastoi v tova che se napravih na po umen ot mizuho i siti

Коментар

• test

Da gubim li?? da ne sme ludi !! tuk za pari stava duma, a nikoi ne e sviknal da si priznava che gubi pari ili che e po-glupav ot drugite. Edin-dvama deto si priznaha - ja se vzemete v race i si malchete, che samo razvaljate fona na forex-supermenite !!!

Коментар

• PPP

s dve dumi v bg bati petre - nito rokfeler , nito bil gaitc, nito bufet niama da stanech ,
                                no si struva da opitach

Коментар

Working...
                                X