If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио аз затворих половин дълга на 2805 сега чакам падане до 2755 и качване за тест на 2843 аз излизам на 2830 и чакам момент за надолу. Малко разхвърляно пиша но имам други анг в момента а пък и си прибрах вече от вчера и днес над 2к и ми е кеф. Ще пиша по късно успех
Коментар
Da
е/$
"Кръстопътят е свещено място. На него поклонникът трябва да вземе решение. Ето защо боговете обикновено спят по кръстопътищата. Там, където се пресичат пътищата, са концентрирани две големи сили - пътят, който ще бъде избран, и пътят, който трябва да бъде отхвърлен. Двата са превърнати в единствен път, но само за кратък период от време. Поклонникът може да си отпочине, да поспи малко и дори да се посъветва с боговете, които населяват кръстопътя. Но никой не може да остане там завинаги: щом изборът е направен, той трябва да върви, без да мисли за пътя, който е отхвърлил. В противен случай кръстопътят става проклятие".
2004-10-27 13:26:33 GMT
[42424] EUR/USD не может закрепиться выше $1.2800
По мнению наблюдателей, продажи со стороны немецкого банка ограничивают рост пары, и не позволяют курсу закрепиться выше отметки $1.2800. Кроме того, среди продавцов с упомянутых уровней упоминаются ближневосточные имена, а также межнациональные компании. Большое количество ордеров на продажу сосредоточено в районе $1.2850. В настоящий момент пара торгуется в районе $1.2795
Коментар