If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сигурно е решил, че вместо да си чеше езика по форуми, е по-добре да направи някоя пара ... И е прав.
Коментар
Баламата
EUR/USD
Не знам защо все си мисля, че много по-вероятно е да загубиш ако имаш на сметката си 1000 долара, много по-малка е тази вероятност ако доларите са 100 000 и почти невъзможно е да загубиш с 10 000 000. Просто възможностите ти са различни, а и начина на мислене също. Е, може някой да се пробва, но шанса му да се пребори с големите е около 5%. И бих се радвал, ако тук присъстващите са в тези 5% супердилъри. Впрочем, знае ли някой къде се загуби Кукувицата?
Балама във форекса няма малък и голям. Колкото и да си малък ако си добър ти трябват само 4-5 години за да станеш мноооого голям. Във форекса има само стратегия или както се казва в момента сме на етап иф ю кан нот беет дем джойнт дем.
Това за астрологията е много интересна тема. Смятам да попрочета това онова просто от любопитство.
Коментар
Баламата
EUR/USD
Един от основните закони на физиката гласи: Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Същият закон е валиден и за форекса, с едно малко изменение, действието се предприема от големите играчи на пазара, а дребните рибки се опитват да му противодействат. Преди два дни в един руски форум прочетох следната мисъл: Всички дребни играчи са настроени еврото да се вдига, значи е време за скъсяване. И се оказа, че е бил прав....
в момента се намираме в малка консолидация на 1ч. Изохада, от която си мисля, че ще е надолу.
Основание за това намирам в нивата на откриване на всяка следващта свещ.
успех
Когато четох за алигатора,там пишеше,че
отвори ли уста и започне да се храни,гледай ти да не си му
храната.
Знаето мнението ми за двойката,тепърва ще расте.
Да може до 1.2650,но после пак на север.
И още:растежа е много по бърз от падането.
Много съжалявах,че не можах да уловя движението,бях се
заблудил,че до изборите ще е в коридор,но не би..
Още 1.2516 трябваше да си поставя buy stop,но пусто съмнение..
бях го посочил това ниво,но сам не си повярвах..
Сега се надявам да съм уцелил входа
Успех
Коментар